Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon ledöbbentem! Mit...

Nagyon ledöbbentem! Mit csináljak? Számon kérjem?!

Figyelt kérdés
Egy tenyésztőnek nem nevezhető nőtől vettem egy kutyát. Ilyen kennel, olyan interchampion kan apa, stb stb, ment a fényezés.. a nő kedvesnek is tűnt, első kutya.. elfogultság, az ember odáig van... nagyon akartam. Elhoztam a kutyámat, fizettem érte összesen 102 ezer forintot útlevéllel és chippel együtt. Most azt látom, hogy a kutyám testvérét árulja az expresszen! Mit tegyek? 40.000.- ért hirdeti. Nagyon aljasnak találom a nő húzását. Ráadásul most látom, hogy a hirdetést december 16.án tette fel. A kutyámat dec. 23.án hoztam el a nőtől. Azaz a kutyám testvérét már december 16.án odaadta volna 40 ezer forintért, igaz, akkor már meg volt beszélne, hogy nekem kell a másik, de én december 23.án fizettem és hoztam el a saját kutyámat. Nem a pénz bánt, mert nagyon megszerettem a kutyám, többet is adnék érte. De mit tehetnék most? Írtunk adásvételi szerződést.
2014. jan. 14. 19:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ja, és a testvérének nincs semmi baja :) egészséges, szép, más kutyáját is hirdeti.
2014. jan. 15. 08:45
 22/25 anonim ***** válasza:
79%
Az nem lehet, hogy a tiéd tényleg kiállítási minőségű, a hirdetett meg hobby? Bár akkor meg túl olcsó a tiéd.. Tényleg, megírnád a kennel nevét?
2014. jan. 15. 09:10
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
nem lenne egyszerűbb megkérdezni a tenyésztőtől az árkülönbség okát, mint igy a vakvilágba rögtön le mocskos szaporitózni???? Ha ott voltál, és láttad a kutyákat, tiszták voltak, a nő normális, akkor mi a probléma? lehet becsuszott egy szin, fog herehiba, és ezért adja olcsóbban azokat a kiskutyákat. De ha nem mered szemtől szembe megkérdezni, akkor hivasd fel valakivel, hogy miért ennyi. Ilyen egyszerű.
2014. jan. 15. 09:15
 24/25 anonim ***** válasza:
49%

Megvettél egy kutyát, nem tudom, mi alapján döntöttél a tenyésztő mellett. Aztán elkezdtél keresgélni, amit , ugye, vásárlás előtt kellett volna megtenned.

Menj vissza hozzá és mondd a szemébe, hogy a te értékrended szerint mocskos szaporító. Ez a fer, nem egy akármilyen nyilvános oldalon pocskondiázni valakit. Még , ha névtelenül is teszed.

A kérdésed mégis mi? Mi az, hogy mit tehetnél? Azt írod, nem a pénz bánt. Valahogy mégis az jön le, hogy böki a szemed a testvér ára.

Elkapkodtad a vásárlást, nagyon.

2014. jan. 15. 10:21
 25/25 anonim ***** válasza:
egy linket én is kérnék,lehet magánban is :)
2014. jan. 15. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!