Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon ledöbbentem! Mit...

Nagyon ledöbbentem! Mit csináljak? Számon kérjem?!

Figyelt kérdés
Egy tenyésztőnek nem nevezhető nőtől vettem egy kutyát. Ilyen kennel, olyan interchampion kan apa, stb stb, ment a fényezés.. a nő kedvesnek is tűnt, első kutya.. elfogultság, az ember odáig van... nagyon akartam. Elhoztam a kutyámat, fizettem érte összesen 102 ezer forintot útlevéllel és chippel együtt. Most azt látom, hogy a kutyám testvérét árulja az expresszen! Mit tegyek? 40.000.- ért hirdeti. Nagyon aljasnak találom a nő húzását. Ráadásul most látom, hogy a hirdetést december 16.án tette fel. A kutyámat dec. 23.án hoztam el a nőtől. Azaz a kutyám testvérét már december 16.án odaadta volna 40 ezer forintért, igaz, akkor már meg volt beszélne, hogy nekem kell a másik, de én december 23.án fizettem és hoztam el a saját kutyámat. Nem a pénz bánt, mert nagyon megszerettem a kutyám, többet is adnék érte. De mit tehetnék most? Írtunk adásvételi szerződést.
2014. jan. 14. 19:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

vettem 1 tv t kari elott 100 e

kari akcioba 55 volt, holnap megyek is szettverni a gyereket meg a boltot mega megaaa... kari (karacsony)

2014. jan. 14. 22:02
 12/25 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van. Értem én.

Kedves utolsó, 2x hangsúlyoztam ki, hogy nem az zavar, hogy olcsóbban adja az expresszen a kölyköt. Miért ennyire ironikus a hozzászólásod? Ugyanis pont nem a problémámat sikerült kiparodizálnod.

A problémám még egyszer az, hogy a nő szaporító, miközben én azt hittem, hogy rendes megbízható tenyésztő.

2014. jan. 14. 22:10
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
mert ez a gyk es ezt gondoltam, elegge kihangsulyoztad csak azert :-)
2014. jan. 14. 22:22
 14/25 A kérdező kommentje:
Ja! Ha ez a gyk akkor nyugodtan lehet barom-arcú az ember?
2014. jan. 14. 22:29
 15/25 anonim ***** válasza:
73%

egyébként milyen fajtájú kutyus?

mi különbség van a két kutyus között? (lehet az olcsóbb pl. színhibás ilyesmi tenyésztésre nem alkalmas.)

milyen adásvételit írt, garanciát vállal valamire?

2014. jan. 14. 22:36
 16/25 anonim ***** válasza:

ja, mi a kennel neve? meg nézném!

számlát kaptál tőle?

2014. jan. 14. 22:36
 17/25 A kérdező kommentje:
Adásvételit írtunk.
2014. jan. 14. 22:55
 18/25 anonim ***** válasza:
73%

törzskönyvet kaptál? az adásvételben mi van? vállal garanciát valamire?

A testvér ugyan olyan jó, mint a te kutyád? Pl elvileg bármilyen kutyánál előfordulhat, hogy felemás lesz a szeme, mint a huskynál egy csomószor. Na sejtheted mondjuk vizslánál... Akármilyen díjnyertes kan, soha nem fogják megvenni ugyan annyi pénzért. Ez csak egy példa, ilyen dolgok becsúszhatnak. generációkon át lappanghatnak hibás színt okozó gének, a legjobb tenyésztőnél is előfordulhat (kis eséllyel), hogy egy kölyök nem lesz tökéletes küllemre, vagy jellemre.

2014. jan. 15. 02:26
 19/25 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Törzskönyvet kaptál? Lehet, hogy valamilyen kizáró jellegű hibája van annak a kölyöknek, pl. harapásprobléma, szín, stb...ami miatt ennyire leengedte az árát? Ha nem kaptál törzskönyvet, akkor egyértelműen át lettél verve,ezért mondjuk, h tk nélkül nincs kutyavásárlás...
2014. jan. 15. 08:30
 20/25 A kérdező kommentje:
Törzskönyve van, pontosabban csak az a lap. Adásvételit írtunk, abban garanciát vállal az örökletes betegségekre. Ezért nem tudom hova tenni az expresszt... Ráadásul nem is "igényes" a hirdetése, hanem olyan, mint 1000 másik. :(
2014. jan. 15. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!