Nagyon ledöbbentem! Mit csináljak? Számon kérjem?!
vettem 1 tv t kari elott 100 e
kari akcioba 55 volt, holnap megyek is szettverni a gyereket meg a boltot mega megaaa... kari (karacsony)
Teljesen igazatok van. Értem én.
Kedves utolsó, 2x hangsúlyoztam ki, hogy nem az zavar, hogy olcsóbban adja az expresszen a kölyköt. Miért ennyire ironikus a hozzászólásod? Ugyanis pont nem a problémámat sikerült kiparodizálnod.
A problémám még egyszer az, hogy a nő szaporító, miközben én azt hittem, hogy rendes megbízható tenyésztő.
egyébként milyen fajtájú kutyus?
mi különbség van a két kutyus között? (lehet az olcsóbb pl. színhibás ilyesmi tenyésztésre nem alkalmas.)
milyen adásvételit írt, garanciát vállal valamire?
ja, mi a kennel neve? meg nézném!
számlát kaptál tőle?
törzskönyvet kaptál? az adásvételben mi van? vállal garanciát valamire?
A testvér ugyan olyan jó, mint a te kutyád? Pl elvileg bármilyen kutyánál előfordulhat, hogy felemás lesz a szeme, mint a huskynál egy csomószor. Na sejtheted mondjuk vizslánál... Akármilyen díjnyertes kan, soha nem fogják megvenni ugyan annyi pénzért. Ez csak egy példa, ilyen dolgok becsúszhatnak. generációkon át lappanghatnak hibás színt okozó gének, a legjobb tenyésztőnél is előfordulhat (kis eséllyel), hogy egy kölyök nem lesz tökéletes küllemre, vagy jellemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!