Hogy kéne megbékítenem édesanyámat? Egyáltalán hibás vagyok én/mi?
Gondoltam, ide teszem a kérdést, mivel valamilyen szinten kapcsolódik a kutyákhoz, és hátha hasznosabb dolgokat kapok.
A történet igazából az, hogy kb. 2-3 éve elváltak a szüleim. És 13 éves vagyok, a húgom 6. Édesapám mindig is nagy kutyás volt, egy időben tenyésztett (nem szaporított!) is. Két évvel ezelőtt kitaláltuk, hogy na, menjünk el a komáromi CACIB-ra, mivel ő imádja a kutyákat, és én is rajongok értük (ezzel kapcsolatban képzelem el a jövőmet). A szüleim nagyon nincsenek jóban, de a gyereklátogatási/elviteli joga édesapámnak megvan, így anyám kénytelen volt elengedni. akkor el is döntöttük, hogy mivel nagyon jó volt, jövőre (tavaly) is elmegyünk. Anyám nagyon felkapta a vizet, dühös volt, stb., de végül elengedett tavaly is. Idén szeretnénk kimenni szombat-vasárnap a FeHoVára, de nem akarok megint úgy járni, mint már többször is.
Hogy kéne ezt neki felhoznom/nunk? És ha mégis dühös lesz, hogy kéne megbékítenem?
Szerintem azért érinti így a téma, mert engem is nagyon vonzanak a kutyák, mint édesapámat, ezt "örököltem". És köztünk anyával sok az összetűzés, mert inkább apámra ütök külsőben-jellemben is.
Nagyon fontos lenne nekem pár jó tanács. Köszönöm!
Utolsó: köszike, ez tényleg hasznos volt. : ) Ennek a hátulütője meg az, hogy apám sértődik meg... ezeknek semmi nem jó. *szemforgatás*
Azért majd megpróbálom, köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!