Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szájkosár? Minek? Titeket nem...

Szájkosár? Minek? Titeket nem idegesít ez a hozzáállás?

Figyelt kérdés

Van egy teljesen normális, jól szocializált, 25kg körüli, viszonylag alacsony kutyám. Nem értem miért várják el tőlem az emberek, hogy szájkosarat tegyek rá. Kutyások! Ma is sétáltam volna keresztül a járdán, direkt megálltam hogy egy idős hölgy el tudjon menni előttünk, a kutya pórázon volt még is megkérdezte nem-e kéne rá szájkosár.

Hozzáteszem nálunk nem fajtaspecifikus a dolog, minden 50cm marmagasság feletti kutyára kellene csak. Az enyém bőven alatta van..

2009. dec. 1. 12:35
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
50%
utolsó előtti: olyan nincs, nem lehet, hogy a kutyád támad, ha szükségét érzi, ahhoz minimum vasvillával kellene szurkálni az oldalát, hogy egy jól nevelt kutya a gazdája utasítása nélkül bárkit is megtámadjon...
2010. máj. 5. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!