2 éves Német Juhász fizikai és szellemi "lefárasztás" hogyan?
Ez érdekes, mert én pont egy rendőrt kérdeztem erről, hogy szabad-e kerékpár mellett pórázon futtatni kutyát.
Ő azt mondta, nem foglalkozna vele, ha ilyet látna.
Jó persze nem forgalmas útra kell kimenni vele, én is mellékutakon megyek míg kiérünk az erdőig.
Tőlem lepontozhattok,engem nem érdekel.
Szerintem ha hétköznap kevesebb mint egy órád van egy kutyára,akkor én azt a kutyát megsiratom,főleg ha egy német juhász.(tudod te annak mennyi foglalkozás kellenne?!)
De ha már elrontottad szegény kutyus életét akkor legalább adok hozzá tanácsot.
A biciklis futtatás megengedett."...amennyiben a rendőr úgy látja,hogy a kutya tulajdonosa nem 100%-ban uralja a kutyáját,vagy a kutya nincs pórázon(a kutya csak BH vizsgával lehet szabadon)csak ebben az esetben büntetheti meg a kutya tulajdonosát.Az első esetben csak akkor ha erre a rendőr egyértelmű jeleit látja(pl.el akarja rántani egy rohanó macska után)"
A szellemi lefárasztás egyszerű:játszol és tanitod a kutyádat.(ehhez is kell min. fél óra)
Sétáltasd és játssz vele. Nem nehéz dolog, tényleg.
És mi az, hogy bicajjal mész vele? >.>
3-as:
Honnan vetted a kerékpáros kutyafuttatásról azt a szöveget?
Azért érdekel, hogy vajon hivatalos szabály-e, hogy tudok-e valamire hivatkozni, ha netán mégis belénkkötne egyszer egy hivatalos személy.
Szerintem meg mindenki életében van olyan időszak, amikor kevesebb idő jut a kutyára. Ha a kutya ezt jól viseli, és a gazdi elégszer kárpótolja, és nem látok problémát. Ha nekem fél órám van, akkor klikkerezünk, meg labdázunk a mezőn, egyébként tapasztalatból legjobban egy másik kutya tudja lefárasztani, össze kéne beszélni egy másik kutyással, vagy olyan helyre vinni.
Szerintem a keresgélős feladatokat is szeretné, ha tudja a keresd szót, nyugodtan dugd el reggel amikor készülsz vagy a labdáját vagy jutalomfalatokat a kert különböző részére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!