Fiúknak melyik a legjobb szoba kutya? én olyanra gondoltam, mint az oddie a garfieldban, de az milyen fajta?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 16:25
1/10 anonim válasza:
Keverék? Vagy ha nem, akkor valami terrier lehet.
2/10 anonim válasza:
Odie elvileg Beagle-tacskó keverék (wiki).
Törpe német pinscher? Olyan, mint egy mini-dobermann. :)
3/10 anonim válasza:
tacsko, okos kutya, konnyen tarthato
4/10 anonim válasza:
Ha nincs kifejezett kedvenc fajtád, akkor fogadj örökbe menhelyről.Amúgy nincs fiúknak és lányoknak való fajta, hanem hozzád illő fajta van.
5/10 Akiteki válasza:
Nem is tudtam, hogy létezik külön fiúknak meg lányoknak való kutya.
Ha semmi elképzelésed, akkor menj el egy menhelyre és nézz körül. Bár az is lehet, hogy leginkább semmilyen.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! A fiús kutyákat pedig úgy értettem, hogy egy csomóan mondják, hogy a sicu (nem így írják tudom) meg a toy uszkár lányos kutyák és ebből gondoltam azt, hogy van fiús is.
2014. jan. 2. 22:52
8/10 anonim válasza:
Gondolom max 14 lehetsz. Pár év és megérted, hogy nem a mások véleményétől kell függeni, ha boldog akarsz lenni. Ha neked az uszkár vagy a shih-tzu tetszik, és illik is hozzád valamelyik, akkor tartsd azt. Ha nem, akkor ne tartsd. A te döntésed.
9/10 A kérdező kommentje:
igen 14 leszek 20.án, de nem csak arra gondoltam, hogy melyik fiús hanem arra is, hogy melyiket a legjobb,könnyebb,nehezebb tartani! De mondjuk még a szülőkkel is meg kell beszélnem :D aki meg azt mondja ne legyen kutyám annak csak annyit, hogy inkább legyen kutyám, mint gyerekem! Bár ezt nem írta senki
2014. jan. 3. 00:17
10/10 anonim válasza:
Lehet még egy fontos szempont: van olyan kutya, aki nem hullatja a szőrét, pl. az uszkár és a puli. Előbbit nem muszáj bohócpomponosra nyírni, ha csak barátnak kell, és nem versenyekre akarják vinni! A pulit sem kell csimbókos szőrűvé nevelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!