Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikortól lehet egy kutyával...

Mikortól lehet egy kutyával fedeztetni?

Figyelt kérdés

7 hónapos Westie kanom van, FAJTISZTA! És majd szeretnénk kölyköket. FAJTISZTÁKAT! Mikortól lehet fedeztetniii?

jah és illik kiskutyát kérni?

2009. nov. 28. 20:08
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
csak nem az volt a kérdés hogy lehet-e vele hanem hogy mikortól lehet. bár lehet, hogy azt kellett volna kérdeznem és akkor nem lennék leszaporítózva. :D
2009. nov. 28. 21:49
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
még a nyakörvét sem tudod rendesen felrakni
2009. nov. 28. 21:57
 23/34 A kérdező kommentje:
mert? neki így lehet ez olyan fajta.
2009. nov. 28. 21:58
 24/34 anonim ***** válasza:
Ha kicsit is értenél a kutyákhoz, eleve nem fajtisztáztál volna, főleg nem CSUPA NAGYBETŰVEL!!!
2009. nov. 28. 21:59
 25/34 A kérdező kommentje:

mármint a nyakörv xDD

nah de a nem a kutyát kell szídni.. se engem mert jól van tartva.. ha kell akkor csinálok egy blogot, felteszem ide, fotókkal és megmutatom, hogy JÓ KUTYA TARTÓ VAGYOK! :D

de nem akarok vitatkozni. Ivartalanítva lesz. Tanulok kutyakozmetikusnak, és kereskedelmi eladónak tovább. Majd ha olyan leszek, aki tényleg készen áll belevágok, addig nem. :))

2009. nov. 28. 22:00
 26/34 anonim ***** válasza:
A nyakörv pedig nem olyan fajta, azt úgy kell föltenni, hogy a karikán áthúzod a végét és úgy kapcsolod össze. Nekem is ilyen van, ebben a formában pedig külső karikás nyakörv pedig nem létezik, csak átdugós. Külső karikásnak nem a végén van a karika, hanem bele van varrva az oldalába.
2009. nov. 28. 22:02
 27/34 anonim ***** válasza:
megelőztél:)
2009. nov. 28. 22:02
 28/34 A kérdező kommentje:
jó tudni.. mondjuk ezt kaptam akitől vettük.. csak nem mondta hogy tegyem fel. de köszi most felteszem ÚGY :DDD
2009. nov. 28. 22:05
 29/34 anonim ***** válasza:
72%
uh, te egyik mondatoddal csapod agyon a másikat.. rutinos kutyás, több 100ezer szakkönyvet elolvasott, és kábé ennyit értesz a kutyákhoz? kutyakozmetikusnak tanulsz, és fekete a kutyád a kosztol? és nem tudsz felrakni egy nyakörvet normálisan... kapj már a fejedhez:D
2009. nov. 28. 22:27
 30/34 A kérdező kommentje:
most szép fehér, kozmetikázott, fürdetett :P
2009. nov. 28. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!