Vajon miért ugatta és morogta meg?
Figyelt kérdés
van egy fél éves staffim, akik ugye híresen nem ugtós kutyk, ami rá is jellemző, csak nagyritkán ugat, és akkor is a seprűt mondjuk, tehát embert nem. Most nagyon elkezdett ugatni meg morogni, kimentünk, és állt egy ember a házunk előtti réten, de ilyen már máskor is volt, és rájuk sem hederített... lehet hogy megérezte, hogy rosszat akar, képes ilyet megérezni, vagy mire véljem?2009. nov. 28. 19:10
1/4 anonim válasza:
Fél éves, lassan ivarérett. Kezdi próbálgatni az erejét. Ez teljesen természetes.
2/4 A kérdező kommentje:
azt mondta a doki hogy 9-10 hónap körül kezd majd ivarzani, és ő 22.én lesz csak fél éves, szóval szerintem még egy kicsit messze van neki :)
2009. nov. 28. 19:19
3/4 anonim válasza:
A kutyák megérzik ha fél az ember tőle vagy bármi mást is..,nem tudom mennyire függ össze azzal,hogy hány éves a kuty!
4/4 anonim válasza:
Még fiatal,játékos,próbálgatja az erejét de azért már elkezdheted neki megmutatni,hogy ki a főnök...!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!