Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Siba inu-ról vélemény?

Siba inu-ról vélemény?

Figyelt kérdés
Lécci ne az árát mondjátok mert tudom h drága csak barátnőm ismer egy kennelt ahol ilyet tenyésztenek és azt mondták h ha ugy gondolom h tudom a gondját viselni megkapom.
2013. dec. 30. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát ilyen kennel nem létezik.a shiba inu makacs,nehezen kezelhető,határozott tapasztalt FELNŐTT embert igényel,akinek van jövedelme eltartani.

Ingyen senki nem fog hozzád vágni egy meglehetősen drága,egészséges kutyát.

Azt sem mondanám tenyészőnek,aki bárkinek ad így kutyát,hogy "ha úgy gondolod gondját tudod viselni"..

És ha te úgy gondolod,de mégsem tudod?

Nem kell neked shiba inu,és az sem tenyésztő,aki adna így...

2013. dec. 30. 18:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Nagyon makacs és nagyon nehezen képezhető ki. Az én kutyám 3 perc alatt megtanult pacsit adni, a shibánál ez egy hónapig is eltarthat mire ráveszi magát hogy "na jó, adok neked egy pacsit". Inkább olyan mint egy macska, önfejű, magánakvaló kutya.
2013. dec. 30. 18:44
 3/11 A kérdező kommentje:
De van ilyen kennel!! Ha jól tudom Zalaszentgróton. Am meg nekem nem kell h tudjon pacsit adni stb...
2013. dec. 30. 19:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Am meg azt h "ha ugy gondolod tudoda gondját viselni megkapod" azt a szüleim mondták. Tudom h kicsit félreérthetően irtam..
2013. dec. 30. 19:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Gyereknek nem való,nincs annyi tapasztalatod,sok felnőttnek se való.A kutyát teljesen tönkre lehet tenni,aztán meg lesz egy idegbeteg kezelhetetlen kutyád.
2013. dec. 30. 20:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon szerettem volna ilyen kutyát:( azért köszi a válaszokat:)
2013. dec. 30. 20:53
 7/11 Hovarju ***** válasza:

bocs a offért.

Már régóta szeretnék ilyen kutyát, megadnád a tenyésztő elérhetőségét?

2013. dec. 31. 10:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Telefonszám stb nemtudom csak az egyik barátnőm mondta h zalaszentgróton vettek törpepincsit és most az a tenyésztő dibukat is tenyészt, de utánanézek és ha megtaláltam irok privit:)
2013. dec. 31. 10:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Telefonszám stb nemtudom csak az egyik barátnőm mondta h zalaszentgróton vettek törpepincsit és most az a tenyésztő siba inukat is tenyészt, de utánanézek és ha megtaláltam irok privit:)
2013. dec. 31. 10:35
 10/11 Hovarju ***** válasza:
ok. köszi
2013. dec. 31. 10:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!