Kutyások- miért vagytok képtelenek összeszedni az ürüléket?
#2 sajnálom, hogy ilyen emberekbe botlasz és köszönöm, hogy te betartod a szabályt.
Én igencsak megszigorítanám az állattartás feltételeit, mert sokszor úgy vesz valaki magához kutyát, hogy nincs rá pénze, ideje és energiája. Egyik jó barátom állatorvos, tudnék durvákat mesélni…
Semmi bajom a kutyákkal, de rengeteg kutyással élhetetlen lett a város, mert tojnák rá a szabályokra.
Kutyas vagyok, de en se ertem 🤷♀️
Igazan nem egy nagy cucc felszedni, hogy ez miert nem megy egyeseknek, passz.
Aki felszedi, azt ez a kérdés nem érinti, aki meg nem, az nem fogja felvállalni, hogy ő bizony nem szedi fel.
Én már kezdek vele úgy lenni, hogy leszarom. Rohadt bosszantó ha belelépsz, de legalább lemosható, és lebomlik. Viszont lépten-nyomon belelépek eldobált rágóba, és minden tele van cigicsikkekkel. Ez azért jobban zavar.
Miért nem azokat kérdezed meg a lakókörnyékeden, akik nem szedik fel?
Én felszedem, úgyhogy nem tudom megválaszolni a kérdésedet.
Én még a járdára sikerült pisit is fellocsolom, direkt emiatt hordok magammal egy kis palack csapvizet :')
Nem értem én se azokat, akik ott hagyják. Pedig a kutyatartás része.
Szerintem ez attol fugg, hogy valaki paraszt, vagy sem.
En kutyaskent beletorolnem a kepet, aki otthagyja.
Mas kerdes, hogy kb. semmit nem csinalhatsz vele, es nem is eri meg ezert valakibe belekotni.
Masik oldalt is ott van azert a sok bunko. Nekem pl. egy no beszolt, mikozben eppen szedtem fel a kutyaszart, masik kezemmel meg a babakocsit tartottam. Peldaul hozza meg hozzavagtam volna a zacskot, ha mar pofazik.
Meg az is megfigyelheto, hogy a pampogok a nagy kopasz rotweileresnek nem szolnak be, de pl. a vekony noket szinte mindig megtalaljak.
Hogy is van ez? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!