Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások- miért vagytok...

Kutyások- miért vagytok képtelenek összeszedni az ürüléket?

Figyelt kérdés
Bocsánat az általánosításért, de kezd rettentően zavarni, hogy a kutyaszart kerülgetem a lakóház előtt, már kb fél méterenként akad egy. Múltkor rá is szólta valakire, hogy szedje fel, de kiröhögött. Minek tart valaki kutyát, ha ennyire nem képes?

ma 09:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos felénk sem divat, sokszor léptem miattuk kutyaszarba, tuti csukott a drága gazda. Ami még gusztább, hogy az ablakom alá hordják őket pisilni is, nyáron jó szagok terjengenek. Pedig van még füves rész jócskán...
ma 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel van kutyám, de én fel is szedem kakiját. Mindig magamnál tartok kutya ürülék zacskót. Ahol lakok tele kutya kakival kerület. Amikor rájuk szólok felkéne szedni kutyád kakiját. Ha nincs kutya kaki zacskó szívesen adok, zsebemből kiszedve mutatom zacskót. Erre mindig az válaszuk: Vagy elküldenek nénikédben vagy ő nem fogja kutyája kakiját felszedni vagy nem tetszik? szed fel helyette kutyája kakiját. Ezek után "csodálkoznak" miért mérgezik a kutyákat.:')
ma 10:57
 3/10 A kérdező kommentje:

#2 sajnálom, hogy ilyen emberekbe botlasz és köszönöm, hogy te betartod a szabályt.

Én igencsak megszigorítanám az állattartás feltételeit, mert sokszor úgy vesz valaki magához kutyát, hogy nincs rá pénze, ideje és energiája. Egyik jó barátom állatorvos, tudnék durvákat mesélni…

Semmi bajom a kutyákkal, de rengeteg kutyással élhetetlen lett a város, mert tojnák rá a szabályokra.

ma 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kutyas vagyok, de en se ertem 🤷‍♀️

Igazan nem egy nagy cucc felszedni, hogy ez miert nem megy egyeseknek, passz.

ma 11:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon rohadtul vizsgához kötném legalább a lakásban történő kutyatartást. Kertes házban is lehet rosszul tartani kutyát nyilván, de ott legalább az ürülék telken berül marad (általában).
ma 11:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Aki felszedi, azt ez a kérdés nem érinti, aki meg nem, az nem fogja felvállalni, hogy ő bizony nem szedi fel.

Én már kezdek vele úgy lenni, hogy leszarom. Rohadt bosszantó ha belelépsz, de legalább lemosható, és lebomlik. Viszont lépten-nyomon belelépek eldobált rágóba, és minden tele van cigicsikkekkel. Ez azért jobban zavar.

ma 12:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem azokat kérdezed meg a lakókörnyékeden, akik nem szedik fel?

Én felszedem, úgyhogy nem tudom megválaszolni a kérdésedet.

ma 12:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert parasztok. Mellettünk van egy tök nagy park, van benne játszótér, de mellette kutyafuttató is, meg szimpla üres füves területek. Nyaranként vannak akik piknikeznek kint, stb. Szóval tök jó terület lenne, gyerekek, felnőttek és kutyások is szeretik, mi is szoktunk arra kutyát sétáltatni, DE a füves területre nem tudsz anélkül rámenni, hogy nem néznéd minden léptedet, nehogy kakiba lépj.
ma 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Én még a járdára sikerült pisit is fellocsolom, direkt emiatt hordok magammal egy kis palack csapvizet :')

Nem értem én se azokat, akik ott hagyják. Pedig a kutyatartás része.

ma 13:22
 10/10 anonim válasza:

Szerintem ez attol fugg, hogy valaki paraszt, vagy sem.

En kutyaskent beletorolnem a kepet, aki otthagyja.

Mas kerdes, hogy kb. semmit nem csinalhatsz vele, es nem is eri meg ezert valakibe belekotni.

Masik oldalt is ott van azert a sok bunko. Nekem pl. egy no beszolt, mikozben eppen szedtem fel a kutyaszart, masik kezemmel meg a babakocsit tartottam. Peldaul hozza meg hozzavagtam volna a zacskot, ha mar pofazik.

Meg az is megfigyelheto, hogy a pampogok a nagy kopasz rotweileresnek nem szolnak be, de pl. a vekony noket szinte mindig megtalaljak.

Hogy is van ez? :)

ma 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!