Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Staffi kislánynak jó név...

Staffi kislánynak jó név lenne a Mira?

Figyelt kérdés
Más ötletet is szívesen fogadok, csíkos kiskutya lesz.
jan. 20. 01:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Még a Zora tetszik.
jan. 20. 02:16
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Én nem tartom jónak se az emberi nevet, se azt, hogy egy szukát kislánynak hívsz.

Mit mondasz majd? Mira 6 hónapos kislány? Nem gyereked lesz, hanem kutyád. Válaszd szét már most a saját érdekedben. Sokat segít a határozott és következetes nevelésben, ami ennek a fajtának az igénye. Szeretetteljes légkört így is tudsz teremteni. De annak a kiskutyának nem anyukára van szüksége, hanem gazdára!

Ne vegyünk már át minden hülyeséget Amerikából....

jan. 20. 08:27
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Azért manapság elég gyakori név mind a kettő. Elképzelem, ahogy kiabálsz majd a kutya után a parkban, erre odamegy 3 gyerek, mert így hívják őket 🤣🤣.
jan. 20. 08:29
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Jó név. Rövid, eltérő szótagokkal, és nem ciki kiabálni az utcán, ha esetleg elszalad, vagy bemondatni az asszisztenssel az állatorvosi váróban.

Max annyi, hogy a futtatóban talán még 2-3 kutya is odaszalad, de basszus :D Nekem Borka kutyám volt, az már ritkább név. Egyszer a semmi közepén találkoztunk egy másik kutyával, és nagyon nézett a gazdája, hogy honnan tudom a kutyája nevét :D

És még ebből se lett semmi, szóval nem baj az se, ha gyakori név.

jan. 20. 08:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Azért nem egy Luna vagy Molly, mint minden 2. kutya neve.

Olyan nem nagyon van, amit még senki nem adott. Vagy ha most még igen, de 2 év múlva lesz belőle még 5.

jan. 20. 08:58
 6/9 anonim ***** válasza:
34%

5!

30 éve kutyázok. Egy kutyát se ismerek Luna vagy Molly néven. A Luna nevet max macskának vagy lónak tudnám elképzelni.

jan. 20. 10:24
 7/9 anonim válasza:
60%
Szerintem bármilyen neked tetsző nevet adhatsz neki, a lényeg, hogy rövid legyen, és különböző magánhangzók legyenek benne, mert úgy jól meg tudja tanulni a kutyus, és hallgatni is tud rá. Az a fontos, hogy ő meg tudja jegyezni!
jan. 20. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:

7!

Az én kutyámnak a Csili tökéletesen ment. Pedig csak e van benne. A kutyák nem hülyék!

jan. 20. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

6-os, én 35 éve kutyázok, több Lunát és Mollyt is ismertem. :) Egyébként a Lunát ma már embergyereknek is adják, idehaza Magyarországon is.

Kérdező, a név nem rossz, de az viszont igaz, hogy mostanában elég felkapott és gyakori kislánynév a Mira. Emiatt inkább a Zorát ajánlanám, az kevesebb okot ad a félreértésekre.

jan. 22. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!