Óvodás kislánynak milyen kutyát javasolnátok?
Figyelt kérdés
Plüssön kívül. :)
Imádja a kutyusokat pici korától fogva.
Törzskönyveset szeretnénk és kölyköt.
2021. márc. 23. 17:59
1/34 anonim válasza:
Inkább úgy tedd fel a kérdést, hogy óvodás kislány mellé. Az a kutya ugyanis még jópár évig nem neki lesz, mert nektek fog kelleni elsősorban gondoskodni róla.
A gyerek kora alapján javasolni nem lehet. Hol laktok, mennyi időtök van stb.. ez jóval lényegesebb kérdés.
2/34 anonim válasza:
Én vagy a Beagle-t mert nagyon hiperaktív, vagy hasonló más ilyen kisebb testű hiperaktív kutyát. Unokatestvéremnek egy Coton de tulair francia kutyusa van. Vagy egy Bichon is jó lenne.
3/34 Metionin válasza:
Amilyet a szülei akarnak, tudnak fárasztani, gondozni az elkövetkező 15+ évben a gyerek mellett. A gyerek ténye inkább azért fontos, hogy mennyi idő marad így a kutyára. Egyébként ha meg van nevelve, szinte bármelyik fajta gyerekkompatibilis.
4/34 anonim válasza:
Semmilyet. Olyan kutyát válasszatok, amelyik az életviteletekbe belefér.
6/34 A kérdező kommentje:
Kertes házban élünk Budapesten, de nem szeretnénk, ha kinti kutya lenne. Szóval bent lenne velünk ő is a házban. Én nem dolgozom, így időnk bőven jutna rá, de jó lenne, ha nem kéne napi 20-25 km-t sétálni vele ahhoz, hogy este jót aludjon.
A férjem mindenáron dobermannt szeretne, de én attól a fajtától picit tartok...
2021. márc. 23. 18:18
7/34 Metionin válasza:
Miért tartasz tőle? Normális idegrendszerű dobi főleg ha suliztatva van, mozgatva, tanítva, akkor tökéletes kutya. Szerintem nézzetek szét tenyésztőknél (minden olyan fajtánál ami szóba kerül) és kérdezzetek meg mindent ami eszetekbe jut.
8/34 anonim válasza:
Szia! Én a golden retrievert ajánlom. Nagyon gyerekbarát kutyák, nagyon kedvesek szerethetők, és ajánlják lakásba is. Nincs extra nagy mozgásigénye, de azért elviseli az 1-2 órás sétákat.
9/34 anonim válasza:
Én támogatom a férjet, a dobermann nagyon jó választás ha meg van nevelve :)
10/34 anonim válasza:
Dobermannal nőttem fel, nagyon jo csaladi kutya is lehet, ha van nevelve es foglalkozva vele. De mindig nagyobb kutyaink voltak, most egy amstaffom van, minden neveles kerdese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!