Vékony pántos bikinifelső nem csúszik le a vállánál egy óvodás kislánynak?
és ha a fürdőruha vékony pántos? mert abban is csak azokat láttam. Nem csúszik le könnyebben?
egyébként köszönöm a tanácsokat, akkor lehet nem bikinit veszek
Megygyőztetek, egyrészes lesz :)
Pántjánál milyet érdemes?
Szerintem ez nem (csak) a pánt szélességétől függ, hanem a hosszától, azaz jó-e a méret, az anyagától, azaz, hogy mennyire nyúlik könnyen ki, és a fazontól, azaz hogy mennyire megy fel a fürdőruha felső vonala mellkasra, hónaljba, hátul milyen zárt vagy keresztbe pántos.
Ha találsz nyakba kötőset, azt biztos húzhatod szorosabbra. Nem írtad a mértet, de talán ezek a fazonok jók lehetnek csúszkálási szempontból:
A vékony pántosban normálisabban lehet lesülni, szerintem azért is csinálják vékony pántosra a kétrészeseket, úszáshoz meg a kevésbé kivágott egyrészeset. Plusz szerintem az is lehet szempont, hogy az egyrészes meg a túl sok fodros lassabban szárad, utóbbira meg még több kosz/homok is ragad.
Szerintem ne ezt a fajtát: [link]
Nekünk egy ilyen nyúlt ki (nem ez!). Inkább spagettipántosat vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!