Gyerekkörömlakkal kifestenéd az óvodás kislányod körmét?
Figyelt kérdés
Sokaknak kivan festve a körme már a kiscsoportban is. lányodnak mikor engedted meg először hogy játékból kipróbálja? Gyerekkörömlakkra gondoltam.2018. ápr. 3. 14:53
1/10 anonim válasza:
Amikor keri , persze nem rendszeres
2/10 anonim válasza:
Gyerekkörömlakkal nyugodtan! Ezekben nincs káros anyag és egyben lehúzható. Óvódás lányomnak én is megengedtem, de nem rendszeresen persze.
3/10 anonim válasza:
Persze. Gyerekkörömlakk, ezért van.
5/10 anonim válasza:
Akkor mar inkabb felnott koromlakkal festenem ki, nem ezekkel a lekaparhato benasagokkal.
6/10 anonim válasza:
Nem, amúgy még 1 ovis kislányon sem láttam lakkot
7/10 anonim válasza:
Igen. Kizárólag itthon. Oviba nem mehetne festett körmökkel.
8/10 anonim válasza:
Nyári szünetben. Én ellenzem ilyen korán.
9/10 anonim válasza:
Körmös vagyok, kislányom kiscsoportos. Vettem neki gyerekkörömlakkokat és üres margarétákat amit festhet velük de látja hogy anya mit csinál így Ő is szeretné. Nem tiltom neki de tudja hogy csak azokat használhatja.
10/10 anonim válasza:
Gyerekkel nem, hanem felnőttel. Megnéztem a gyerek kozmetikumokat, Kínában készülnek, a felnőttek meg mind európaiak. Ki szoktuk festeni és senki nem szól érte, természetesen hozzá illő kislányos színekkel. 3 éves volt, vegyes csoportba jár az oviban és látta a nagyobbaknál. Viszont nem sminkelem, nincs gyerekrúzs, gyerekparfüm. A körömlakk a kislányoknak játék, semmi erkölcstelenséget nem kell belemagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!