Hogyan adnátok át az ajándék kutyust a kislánynak?
Oké
A kérdésemre a válasz?
Élő állatot nem ajándékozunk!
Honnan van, bejegyzett tenyésztőtől, állatmentőkről, menhelyről, vagy lutri alvilági szaporítótól?
Nem kell berakni dobozba, egyszerűen odaadod neki, de az nem az ő kutyája lesz, gondoskodni a szülőknek kell róla.
Tehetitek dobozba. Pár percig nem lesz baja benne.
De ahogy a többiek is írták, ez egy hatalmas felelősség. Veheted úgy, hogy lesz még egy gyereketek, akit szintén nem hanyagolhattok el soha. Sétálni kell vinni, és költséges a tartása. A kutya nem a lányodé lesz, hanem a tiétek, a szülőké. Vagy menhelyről fogadjátok örökbe, vagy tenyésztőtől vegyétek. Szaporítótól semmiképp!
Volt már kutyánk
Nem gyakoris tökéletesen tartott
Csak olyan sima ;)
De köszi
ez hülyeség, hogy a szülők nyakán marad a kutya..., miért kell állandóan általánosítani? 12 éves koromban kaptam meg az első saját kutyámat, és igen, télen, hóban, fagyban, esőben, kánikulában, mindig foglalkoztam vele, mind a mai napig én foglalkozok vele, én etetem, én itatom, én gyógyítom, ha beteg
ahogy írták mások is, nem jó élő állatot ajándékba adni, egyszer engem megleptek egy hörcsöggel, nagyon aranyos volt, meg imádtam, de nem tudtam vele foglalkozni, ezért el kellett ajándékozni olyan valakinek, aki ért is hozzá
egy kutyát, mint ajándék, szerintem nem kell "különlegessé" tenni, már önmagában különleges az a kis élet
Ja, hogy aki:
-Rendszeresen sétál a kutyával
-Minőségi kaját ad neki
-Állatorvosi ellátásban részesíti
-Neveli, foglalkozik vele
Az már gyakoris "tökéletesen" tartott kutya? Ez a minimum tudod. Ha ezt nem tudjátok megadni, nem kell kutya.
Teheted a dobozba de ne zárd le. És ha lehet a gyerek ne visítva - őrjönve tépje ki a dobozból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!