Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiállításon ez problémát jelent?

Kiállításon ez problémát jelent?

Figyelt kérdés
A kutyának le van törve az egyik szemfoga, csontozással letörte. Alig látszik csak egy csonk sajnos. Ez problémát jelent? Rottweiler a fajtáját tekintve. Még nem volt kiállításon, 3 éves. Nem tudom hogy így el lehet-e vinni, törzskönyves.
2013. dec. 28. 17:40
1 2
 11/14 zsuzsabazsa ***** válasza:
25%

Nézd Akiteki, engem hidegen hagy, hogy te a kutyádnak hagyod, hogy elrohadjanak a fogai, de egy szemfognak a letörése nem mindegy. Az egyémnek is kitörött az egyik tövig és nem vettem volna észre, ha nem látom, hogy a kutya nyála csordogál. Elvittem a fogászhoz és a csonkot kipoperálta az inyből, és mondta hogy a kutyának fájdalmas lett volna az evés.

Ha az ivartalanítás melett vagy akkor miért ellenzed éppen azt ami egy fájdalmas dolog a kutyának.

Jobb ha nem te adsz ilyen tanácsokat a kérdezőnek.

2013. dec. 29. 09:42
 12/14 Akiteki ***** válasza:

Zsazsabazsa, egyszer még kihúzod a gyufát.

Halványlila gőzöd sincs a dolgokról, de fújod a hülyeségeidet.

Miért nem mész inkább a sminkelés topikba?

2013. dec. 29. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Az enyémnek is ki tudja mióta törött és semmi baja a fogának. Nem fújod egy kicsit túlságosan fel ezt?

Ha fáj természetes, hogy el kell vinni és megcsináltatni, de ha nem fájlalja a kutya, akkor nem kell kihúzatni, semmi baja.

2013. dec. 29. 13:36
 14/14 zsuzsabazsa ***** válasza:

OFF

Akiteki

Látom lemoderáltattad azt, hogy a te IQ szinted kimutathatatlan a skálán, mert nullával kezdődik.

Ezt nem kell szégyellni, mert van akinek van szellemi nívója, van akinek nincs.

Tedd fől magadnak a kérdést, lehet, hogy génhibás vagy.

Sajnos azon szakorvos sem segíthet.(Sajnállak de ez nem segít rajtad.)Hátha vannak még csodák.

Ajánlom a világ csodák nélkűl című könyvet. Rajtad sajnos semmi sem segít.

2013. dec. 29. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!