Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Németjuhász 7 hónapos kutyám,...

Németjuhász 7 hónapos kutyám, brit premium m tápot evett eddig, de hoogy már 25 kg-os, vettem most már a brit premium l tápot, itt is szükséges a fokozatos átváltás, vagy mivel egy termék, itt nem számít?

Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem eleve az l-el kellett volna etetni, hiszen a majdani felnőtt mérete számít.
2013. dec. 26. 21:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem a jelenlegi? Mert én is gondoltam arra, de olyan logikátlannak láttam, hogy az L-nél is az adagolást honnan tudjuk, hogy a 25,30,35 vagy 40 kg-ra nézzük?
2013. dec. 26. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Van a tápon egy adagoló útmutató. Megnézed hány kg és hány hónapos a kutya, és ahhoz van rendelve egy tápadag, annyit kell neki adni.
2013. dec. 26. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
De ha megnézed a brit premium junior L-t írják a németjuhásznak valónak eleve.
2013. dec. 26. 21:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Azt értem, csak azt mondod, eddig is az L kellet volna neki, de az 25 kg-tól van rajta az adagolás, és az M-n meg 25-ig van, és azért adtam azt.
2013. dec. 26. 21:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Adsz neki az újból. Ha meghajtja, menjen a fokozatosság.
2013. dec. 26. 21:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben! Meg, 7 hónapos és 25 kg, kicsit kicsinyelem, egy kicsit szerintem lehetne már nagyobb
2013. dec. 26. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Minden kutya akkora,amekkorára nő.És ez így van jól.

Egy 10 éves gyerek is lehet 120 centi meg lehet 100,meg lehet ehhez 30 kiló de lehet 40 is.Még se mondják,hogy nem megfelelő.

A kutyatápot meg nem érted...

A betűs méret (M,L)a FELNŐTTKORI súlyra mutat.A tápon a súlytáblázatot pedig a VALÓS súlyára nézed.

Tehát L-esből kellett volna venned az elejétől.Ha 3 hónappal ezelőtt 13 kiló volt (csak egy példa) akkor ahhoz a súlyhoz tartozó kort nézed,és annak a tápadagját adod neki.

2013. dec. 27. 09:25
 9/10 A kérdező kommentje:
A tápot értem ,de én a táp honlapján néztem az adagolást,és ha a junior l-t válaszottam, kg-nál 25-40 között lehetett csak választani....
2013. dec. 27. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja a kutyádnak , hogy melyik tápot etetted. A hónap és a súly nem kötelezően függ össze. 7 hónapos még bőven növekedésben, fejlődésben van. Ráadásul az sem mindegy, szuka-kan, milyen csontozatú.Egy kutya nem kilóra mérve megfelelő állapotú . Nagytestűnél amúgy is ajánlatos alsó határon tartani a súlyát amíg fejlődésben van.A megfelelő állapot pedig ránézésre megállapítható.
2013. dec. 28. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!