Hogyan győzzem meg anyuékat, hogy nem lenne semmi baj, ha a lakásban lenne a kutya?
Már nagyon régóta szeretnék egy westiet. Anyuék már bele is mentek,hogy vehessek magamnak kutyát,de nem a lakásba...
Pedig mondtam nekik,hogy én takarítanék,nevelném,vinném sétálni stbstbstb.
Annyit mondanak mindig,hogy: a kutya nem lakásba való.
de nem mondanak semmi indokot,hogy mitől félnek...
mit tehetnék még???légyszi segítsetek:(
amugy kertes házban lakunk...
15/L
Mindenkinek mondanám aki azt mondja, hogy a kutyának kint a helye:
Szóval ez így ahogy mondjátok nem igaz. Miért is ? Próbálj meg egy meleg égövhöz szokott fajt kint tartani. Az első télen elpusztul. Továbbá vannak kifejezetten rövid szőrű tenyészetek, ezeket sem szabad kint tartani. Olyan az neki , mint neked télvíz idején mikor egy szál pólóban mész ki a hidegre. És ami még szintén nem mellékes , aki váltig azt állítja, hogy a kutya csak kint maradhat az bizony egyáltalán ne tartson semmilyen állatot, mert híján van az állatszeretetnek. Egy kutya ugyanúgy társas lény mint az ember. Nálunk a kutya az családtag. Meg van a pontos helye a családban. Ő az aki mindig és feltétel nélkül tud téged szeretni. Ezt a szeretet és ragaszkodást pusztán csak kölcsönbe kapod tőle. Ha nem viszonzod , ne tarts állatot.
képzeld nekem is ezt mondták mielött kaptam egy kis tacsit! :) viszont amikor hazavittem akkor anya annyira meglágyult h nem akarta kiengedni! :)
reméljük a te szüleid is igy lesznek vele!:) kinek v szive kirakni egy icike picike kis kutyust!?
Ez utóbbi nem is rossz ötlet... :))
Lehet, hogy az idők végezetéig könyöröghetsz a szüleidnek, hogy bent maradhasson a kutyus és mégsem engedik meg. De ha meglátják a "kis ördögöt" bizony simán megváltozhat a véleményük.... Hát lehet egy ilyen kis pamacsot nem szeretni? :))
Hát lehet,de ha mégsem engednék meg,nemtudom,hogy mit csinálnék,azért mégsem tehetem ki:S
De szerintem megpróbálom tavasszal:) köszönöm mindenkinek *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!