az én tapasztalatom alapján egy rakás sz.r. van egy 2 éves kan német juhászkutyám akit elvittem egy ilyen tanfolyamra végig is jártuk ( amit ott műveltek az kész vicc volt az egyéni problémákkal nem is foglalkoztak) de nekem azt mondták hogy az én kutyám ideggyenge ezért sokat nem lehet vele tenni de azért menjek csak középtanfolyamra is. ez mi ezek hülyék? most elvittem egy másik suliba ott azt mondták hogy nagyon könnyen formálható a szocializációval vannak problémák. ezen a tűkőriskolákon csak az embert zsebelik ki.
ja azt még nem is írtam hogy a alap vizsgám nem sikerült volna , de hát az nekik nem pénz ha újra járom ingyen az alap tanfolyamot , inkább menjek középre . vicces formák azt hiszik tollas a hátam ?
2013. dec. 17. 22:09
12/16 anonim válasza:
Engem még mindig érdekelne néhány válasz:
Miért nem tudtad ott szocializálni?
Milyen egyéni problémád volt és miért nem segítettek?
Mennyit gyakoroltál a vizsgára otthon?
2013. dec. 17. 23:12
13/16 anonim válasza:
Amúgy melyik suliba jártál és hogy hívták az oktatódat, meg a segítőit?
2013. dec. 17. 23:13
14/16 anonim válasza:
Az utolsóra már én is kiváncsi vagyok..
Ez az ideggyengézés csak itt gyakori, én a sulin nem nagyon találkoztam még a kifejezéssel sem élőben. Pedig többektől is hallottam már.
Személyes problémákkal meg a tanfolyam keretein belül nem nagyon lehet időt szakítani, persze minimálisan igen de komplex problémát nem lehet. Ha ott maradsz foglalkozás után és elmeséled a problémát kétlem hogy elküldtek volna..
Nagyon sok gazda jön egyébként még úgy, hogy várja hogy megmonjuk hogy melyik gombot nyomja meg a kutyán hogy az működjön..
7 hét alatt nem lehet csodát tenni. A gazda szoros eggyütműködése nélkül meg pláne nem... Hozzáteszem az ingyenes második alapfok se kötelező az iskoláknak hanem engedmény..
Az meg hogy egy két éves kutyával nem tudtál levizsgázni alapfokon sok mindenre lehet fogni csak a módszerre nem.. Tudod gyakorolni kéne figyelni és eggyütműködni..
2013. dec. 17. 23:19
15/16 anonim válasza:
Én azt láttam,inkább együttműködő,gondolkodó gazdiknak való a tükör suli,akik nem azt várják,hogy mindent a szájukba rágjanak.Ráadásul nem sablont húztak az emberre,hanem mindenkinél odamentek,javítottak,ha nem működött,módszert váltottak.A sződligeti kutyadumában.De miért nem képesek elfogadni egyesek,hogy igen az a suli,azzal az oktatóval működött.Én sem fikázok mást,ha neki a másik módszer,másik oktató volt jó,ez az oktató,ez a módszer meg nem.Könyörgöm,attól hogy az egyiknek nem jó,lehet jó a másiknak.Ezt kéne valahogy megemészteni és elfogadni,nem pedig lehúzni csak mert nem egyezik a saját állãspontoddal.Én is elfogadom,hogy szarul jártál kérdező és nem azt próbálom bizonygatni,hogy de neeeem.
2013. dec. 18. 00:03
16/16 anonim válasza:
Még mindind várjuk a választ akár privátban is hogy hova jártál...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!