Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel melegítsem be a kutyaólat?

Mivel melegítsem be a kutyaólat?

Figyelt kérdés

Magyar vizslám van,csórikámnak a foga is kocogott :(

pedig szalma van betéve, meg az ajtajára feltettem anyagdarabot. Nézegettem hogy elektromos fűtés, de család megölne...pénzem sincs rá!

Jó állapotú a kutyaól is.

Mit tegyek be neki, ami olcsó? Vagy nem lesz baja?

2013. dec. 16. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az ajtóra tett anyag jó ötlet, próbáld szűkíteni a bejáratot, amennyire lehetséges neki, a szalmára meg tegyél be régi pulóvereket, amik már amúgyis ki vannak dobva, jól béleld ki!
2013. dec. 16. 16:12
 2/15 anonim ***** válasza:
Műanyag függönnyös ajtó. Nekem bejött
2013. dec. 16. 16:12
 3/15 anonim ***** válasza:
Mi gyerekkorunkban téglákat tettünk a kályhára, aztán becsavartuk rongyba és azt tettük be 1-2 órán át tartotta a meleget.
2013. dec. 16. 16:14
 4/15 A kérdező kommentje:

esélytelen a ruhadarab.. ha tudnátok mennyi szöget kellet beleütnöm, csak azért hogy az ajtajáról ne húzza le...

már vettem neki kabátot is... amit széttépett és kihúzta a vízbe..

2013. dec. 16. 16:15
 5/15 Firestorm ***** válasza:
Próbáld a kutyaól belső oldalát vastagabb anyag darabokkal "kitapétázni" Szöggel ha bevered azokat is jó lesz.
2013. dec. 16. 16:21
 6/15 Firestorm ***** válasza:

"Legyen a háza jól szigetelt, és alá inkább olyasmit rakj, (széna, szalma) amit cserélni tudsz, hogy ne legyen vizes. Én a régi kuttyom háza belsejét egy szétdarabolt régi perzsaszőnyeggel tapétáztam ki. És az ajtaján is az volt, alatta pedig jó meleg széna."

"Szerintem télen a legjobb ha jól beszalmázod a kutyaházat. Az a meleget is tartja viszont nem fázik meg benne a kutya,mint pl. ha takarót tennél be Neki. Ha a vizes takarón fekszik,könnyen "felfázik". Ja, és még egy jó megoldás,hogy valamilyen anyagból (pl. padlószőnyegdarab)"függönyt" szegelsz az ajtajára akkor nem fúj be a szél. És a "testével befűtött" kutyaházból nem jön ki a meleg. A szalma meg hogy ne jöjjön ki a házból amikor a kutyád ki be sétál, egy pár centis lécet szegelj a kutyaház aljára (ha egyébként nincs rajta)."

Ezeket javasolják :)

2013. dec. 16. 16:27
 7/15 sippara ***** válasza:
100%
...vagy esetleg be lehetne engedni a rövid szőrű kutyát a mínuszból :)
2013. dec. 16. 16:35
 8/15 A kérdező kommentje:

köszi!!!

Szalma van bent neki, meg faléc hogy ne peregjen ki, meg anyag az ajtaján. csak nem lesz baja.

2013. dec. 16. 16:35
 9/15 anonim ***** válasza:
73%
Én is inkább beengedném, de ezt nem mindenki teheti meg.
2013. dec. 16. 16:41
 10/15 anonim ***** válasza:
Figyi! Lehet, hogy hülyeség, de nemrégen Balázsék kísérleteztek a Morning Showban egy gyertyás-cserepes kályhaszerűséggel és úgy emlékszem ott hangzott el az, hogy lehet talán egy kutyházat befűtene, de egy lakást nem. Lehet, hogy jó ötlet. Remélem tudod, hogy miről írok?
2013. dec. 16. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!