Mivel melegítsem be a kutyaólat?
Magyar vizslám van,csórikámnak a foga is kocogott :(
pedig szalma van betéve, meg az ajtajára feltettem anyagdarabot. Nézegettem hogy elektromos fűtés, de család megölne...pénzem sincs rá!
Jó állapotú a kutyaól is.
Mit tegyek be neki, ami olcsó? Vagy nem lesz baja?
esélytelen a ruhadarab.. ha tudnátok mennyi szöget kellet beleütnöm, csak azért hogy az ajtajáról ne húzza le...
már vettem neki kabátot is... amit széttépett és kihúzta a vízbe..
"Legyen a háza jól szigetelt, és alá inkább olyasmit rakj, (széna, szalma) amit cserélni tudsz, hogy ne legyen vizes. Én a régi kuttyom háza belsejét egy szétdarabolt régi perzsaszőnyeggel tapétáztam ki. És az ajtaján is az volt, alatta pedig jó meleg széna."
"Szerintem télen a legjobb ha jól beszalmázod a kutyaházat. Az a meleget is tartja viszont nem fázik meg benne a kutya,mint pl. ha takarót tennél be Neki. Ha a vizes takarón fekszik,könnyen "felfázik". Ja, és még egy jó megoldás,hogy valamilyen anyagból (pl. padlószőnyegdarab)"függönyt" szegelsz az ajtajára akkor nem fúj be a szél. És a "testével befűtött" kutyaházból nem jön ki a meleg. A szalma meg hogy ne jöjjön ki a házból amikor a kutyád ki be sétál, egy pár centis lécet szegelj a kutyaház aljára (ha egyébként nincs rajta)."
Ezeket javasolják :)
köszi!!!
Szalma van bent neki, meg faléc hogy ne peregjen ki, meg anyag az ajtaján. csak nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!