Miből csináljak kutyaólat?
Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy kutyaólat milyen fából csináljam és hogyan? Hogyan rendezzem be hogy kényelmes legyen a kutyám szàmàra?2013. júl. 13. 23:54
2/12 anonim válasza:
5ből 5ször azt olvastam, hogy kutyaolajat, mondom csak rámegyek már a kérdésre, hogy az mit takar.:D
Amúgy nem tudom, szerintem a lényeg az, hogy utána béleld ki valami nem használt ruhákkal, puhább dolgokkal, a miénkbe volt egy kisebb matrac is még az ősidőkből megmaradva. A külseje amúgy műanyag volt, az alja pedig sima falécek, bár nem lett a legszebb, de ígyis csak egy évig használta, utána nyoma veszett sajnos.:(
3/12 A kérdező kommentje:
Szegény :'( azért köszönöm :) mikor veszett el ? Milyen fajta? Hátha tudok segíteni bár kétlem , de azért megpróbálok :)
2013. júl. 14. 01:03
4/12 anonim válasza:
Mi OSB lapból csináltuk. 2 réteg, közötte hungarocell. Sima, ejtett tetejű ól.
Mit akarsz benne berendezni??
5/12 A kérdező kommentje:
Hát kéne valami puha bele meg ami szigetel hogy ne fázzon
2013. júl. 14. 08:17
6/12 anonim válasza:
Ha két réteg lap közzés hungarocelt raksz az nagyon jól szigetel. Azért kell két réteg közzé mert máskép kikaparja a hungarocelt és azt nem vicces összeszedni, tapasztalat :-) A kutya alá meg bármilyen használt pokróc ruha is jó, de valószínű hogy csak télen fogja elviselni. Legalábbis nállunk nyáron mindíg kiszedik.
7/12 anonim válasza:
Az aljára rakhatsz egy puhább szőnyeget is, ha leszögeled a szélét, akkor nem is fogja szétszedni. A mi tacskónk állandóan rendezkedett, kivitte, összegyűrte, szétrágta kis darabokra, de megoldódott a probléma. Ha meg szeret rágni, akkor adj neki egy másik rongyot, vagy rágókötelet.
8/12 anonim válasza:
A rögzítet szőnyeggel nekem az a gondom hogy ha esik az eső és vizes a bundája akkor vizes lesz a szőnyeg és nem tudod kiszedni hogy száradjon.
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2013. júl. 14. 12:03
10/12 anonim válasza:
Én a magam részéről ezt a kivitelt preferálom: [link]
Nem fúj be úgy a szél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!