Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 4.5 hónapos bichon havanese...

4.5 hónapos bichon havanese kutyam tegnap dèlelött a jaték gumicsontjából egy apro 8-9 mm darabkát leràgott ès lenyelt. Kijőhet vajon?

Figyelt kérdés

Este kezdtem el gondolkozni,hogy mi van ha elzáródhat a bele azért mert este kicsit vissza hànyt a kajàjàból pár szemet. Adtam neki nyers répát direkt mert azt làtom ha vissza köszön a kakijàba. Ma reggel kakilt répa volt benne de az apro gumi dbot nem talaltam.

Viszem ma àllatorvoshoz de egész éjszaka alig tudtam miatta aludni, szinte semmit.

jan. 30. 05:45
 1/1 anonim ***** válasza:
48-72 óra is lehet, mire kijön, de 99%, hogy kijön. Ne adj neki semmi extrát, mert egy random hasmenés miatt lesz gond, akkor akad el. Rendes kaka kihozza. Ha nem bágyadt, eszik, aktív, akkor nincs gond, orvos sem tud nagyon mit tenni, közli, hogy várj a kakára.
jan. 30. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!