Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Véleményekre lennék kiváncsi...

Véleményekre lennék kiváncsi és tapasztalatokra egy Bichon Havanes kennelel kapcsolatban.+Hol tudom megnézni a tenyésztők névsorát ahol minden tenyésztő fent van?

Figyelt kérdés

Láttam nála egy kislány kutyát és érdekelne.

Maryann’s Golden Roses Havanese Kennel.

nov. 23. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez a fajtaklub:

[link]

Ha legörgetsz az aljára, ott vannak a tenyésztők.

Figyelni kell, mert a klub több fajtát gondoz.

nov. 23. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy FCI által bejegyzett kennel, ez már jó pont, de önmagában nem sok mindenre biztosíték

[link]

Fajtaspecifikus csoportokba lépj be esetleg és akár névtelenül is kérdezz ott véleményt.

nov. 23. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 -es Fajtaklubokba belépni nem egy tökéletes ötlet. Azért van több fajtaklub, mert egyikben egyiket utálják a másikban a másikat. A fenn ajánlott kennelt is ismerem, (Maryann’s Golden Roses Havanese Kennel.) jó kutyái vannak, régi tenyésztő. Persze van még pár jó kennel . Hívd fel a tenyésztőket, egy beszélgetés sok mindenre jó. Persze ne azzal kezd, hogy mennyibe kerül egy kiskutya, mert a jó tenyésztő, ha neked ez a legfontosabb kérdés, akkor azonnal el is köszön tőled.
nov. 24. 10:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazából a pénz nem számít,inkább az hogy egészséges legyen,utólag kiderült hogy már csak fiúk vannak,pl van egy kennel az aeb névsorba akinek láttam hirdetését és nem tartom korrektnek azt hogy ugy hirdet hogy 160 tk nélkül, 250 körül tkval.. legtöbb helyen 300 amúgy
nov. 24. 17:28
 5/5 A kérdező kommentje:
+ Itt is láttam egy kérdezőt még idei volt a kérdése és láttam hogy ő is pont belefutott egy olyanba ahol megtévesztették és azzal jött hogy a Jakupcseknek is onnan volt a kutyája.Volt egy másik aki ugyszint kenneles néven hirdetett,100 ért árulta a nagyobb kutyáit kistermetű szülőktől wtf..rengeteg olyan van fent ami megtévesztő, persze felugrik a redflag.. csak nem mindenkinél.Láttam olyant ahol 10 féle kutyát árultak egy néven..félelmetes
nov. 24. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!