Van még olyan aki nem viheti a szüleihez a kutyáját, így egyedül karácsonyozik?
Köszönöm a válaszokat, a panzió lesz a megoldás mert ő nagyon szeret minden kutyust, szerintem nem lesz baj. Sokszor volt már másnál 2-3 napra, minden ismerősöm nagyon szereti és szívesen vigyáztak rá, csak most a karácsony miatt nem akarom másra sózni, mert ez tényleg nem olyan alkalom. Ki is néztem egy panziót:
Szerintetek ők jók? Van valakinek tapasztalata velük? Holnap felhívom őket és a kutyával elmegyünk megnézni, nagyon szimpatikusak és tetszik az a nagy játszótér a kutyáknak, meg hogy vihetek neki kaját (BARF etetésen van) és az ára sem olyan vészes.
Én se vihetem át Argit apámékhoz, de nem fogok egyedül karácsonyozni. Első 2 évben Argos a hosszú láncon volt, amíg apáméknál voltam a panelban, az elmúlt 2 évben meg itt hagytam Nagyapámmal a házban. Legalább Ő sincs egyedül :)
Mivel minden nap 3-4 órákat sétál-mozog-játszik-tanul, így Szenteste délelőttjén is elviszem egy jó 2-3 órás sétára-játékra, 14 körül kap fincsi kaját, aztán 16 körül indulásom előtt kiviszem még 10 perc pisi-kakira...aztán szépen itt marad bent este 22-ig kb, akkor még esetleg sétálunk 1 órát, de lehet, hogy csak 10 perc eü-i bóklászást kap, aztán még kaja és alvás :)
Ha reggel és kora délután is kiadósan lemozgatod a kutyádat, adsz neki enni, akkor 14-től simán el lesz akár este 22-23-ig is egyedül :) Ez sima munkaidő :)
Ne legyen lelkiismeret furdalásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!