Van még olyan aki nem viheti a szüleihez a kutyáját, így egyedül karácsonyozik?
Igen, én és párom ezért nem mehetünk haza a szülővárosunkba!
Párom szülei már nem élnek, mi együtt lakunk Budapesten. Nem mehetünk haza se Karácsonyra, se Szilveszterre, ugyanis anyám a kutyámat megtűri (eleinte morog, aztán eteti, simogatja, mindenkinek eldicsekszik vele!!!) de a cicánkat nem.
A vicc, hogy amikor nyáron 1 hétre nálunk volt anyám, akkor édesgette mind a két állatot, simogatta őket, semmi baja nem volt egyikkel sem. No de az, hogy mi a két állatot az Ő lakásába vigyük? Szó sem lehet róla... mostanság olyan szinten mindene az a tetves lakás, hogy őt az sem érdekli, hogy nekünk alig van pénzünk, esze ágába nincs rajtunk segíteni, vagy legalább megnyugtatni.
Ráadásként Karácsony előtt van közvetlenül az én névnapom és bátyám szülinapja. Szép lesz így ünnepelni, hogy én párommal több, mint 300km-re vagyok.
Szóval teljes mértékben megértelek. Az én helyzetemmel sajna nem lehet mit kezdeni. Nekünk az út is 3 óra hossza, mi haza sem tudunk menni egy fél napra sem. Ráadásként anyám velem egyébként is ellenséges, én csak a barátok miatt mennék haza, mert ők már nagyon hiányolnak, de így sajna nem lehet.
Remélem azért te mégsem fogsz annyira elfáradni. De az sem lenne rossz ötlet, ha anyudék mennének el hozzád az albérletbe. :)
Én sem megyek haza Karácsonykor. Vonatoznom kéne Budapestről cirka 300Km-t több átszállással, egyik nagyvárosban tömegközlekedéssel át a másik vasúthoz, rohanva, jegyet venni, majd megint vonat... Összesen kb 5 óra utazás.
A kutyámat nem tudom másra bízni, (meg igazából nem is bíznám másra) így megkérdem majd a szüleimet, hogy jönnek e hozzám, bár szerintem nem fognak.
Szóval én is így vagyok kb. Igyekszem majd kellemesen pihenéssel tölteni azt a pár napot, szerintem megleszünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!