Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tartanak az emberek...

Miért tartanak az emberek PANEL lakásban, lakótelepen kutyát? És miért nem szedik fel maguk után a kutyasz@rt sétáltatás közben?

Figyelt kérdés

Leszögezem: Akinek nem inge, ne vegye magára!

Eddig szerettem a kutyákat, de mióta anyuka lettem egyre kevésbé szeretem őket. Ahol lakunk van egy nagy park, a parktól 150 méterre van egy kutyafuttató. Az emberek mégis a parkba viszik csak a kutyájukat, ahol persze nem szedik össze a kutyasz@rt! 1,5 éves a kislányom és sajnos nincs olyan hét, hogy ne lépne bele kutyakakiba. Annyira, de annyira dühös vagyok már!!!! Miért kell azt a kevés szabad zöld területet is átadni a kutyasz@rnak???? Én is kidobom a k@kis pelenkát a kukába; a kutyások miért nem tudják ezt megtenni???? A gyerekek olyan szívesen játszanának a falevelekkel, de nem, nem lehet elengedni még a parkban sem a kezét, mert kettőt lép és kutyagumis lesz a cipője. Egyszerűen undorító!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves kutyatartók, nézzetek kicsit magatokba és szedjétek fel a piszkot a kutyák után!!! Köszönöm a többi gyerekes család nevében is!!!

2009. nov. 24. 13:58
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
78%
nagyon jó neked, akkor téged is irigyellek
2009. nov. 26. 12:25
 42/51 anonim ***** válasza:
65%
Kedves 22:43-as. Szerintem nem a lakótelepi emberek a szánalmasak, hanem akik itt engedik ki magukból a gőzt, névtelenül, mert az élet minden más területén szerencsétlenek és mások által elnyomottak. Egy szürke irodában gyűjtik a pénzét, talán már egy kertes házra is összekuporgatták, hiszen hétköznapi igényük nem kíván túl sok kiadást, másmilyen meg nemigen van. A gyerekük, ha van, akkor hasonlóan antiszociális, mint ők maguk, hisz eme pozitív példát látja. Már korán megtanulja, hogy a kutya a rettenetes állat, akitől félni kell, így szerencsére később ő sem akar majd. Ezzel megelőzi a rendszeres takarítást, amit más normális ember rendszeresen megtesz azért, hogy kulturált körülmények közt élhessen. A 4. pontban megfogalmazott dologból egyértelműen érződik,hogy már gyermekkorodban is egy társaságban nem kívánatos személy voltál, ezért ez az elfojtott agresszió. A kutyák egyébként jól érzik magukat ha foglalkoznak velük, ha nem, akkor meg kertes ház hatalmas udvarán sem lesz boldog. Normális embereket egyébként szeret a kutyájuk, sajnálom ha neked ez új. Végül annyit tennék még hozzá, hogy inkább egy kedves kutya, mint egy olyan rosszindulatú, saját korlátai között ragadt ember, mint te. :)
2009. nov. 26. 12:49
 43/51 anonim ***** válasza:
31%

Úgy látszik, itt a génkezelt ételeken élő, műanyag panelpatkányok, a fogyasztói társadalom jeles képviselői szorgalmasan nyomkodják a lefelé mutató kezecskét az értelmes hozzászólásokra.

Grat.

Persze ezeknek fogalmuk sincs, mit jelent a vidéki friss levegő, a tojás ízű tojás és a tyúkhús ízű tyúk... Mert már megszokták a műanyagot. Különben is, bevásárló központban venni műanyagból készült kaját, műanyagból készült ruhát, mindent sokkal menőbb, mint a saját magam által épített házban megfőzni a saját kertemben saját magam által megtermesztett zöldséget és saját magam által termelt húst. Még jó, hogy nekem sosem kell orvoshoz mennem, de hát urbánéknál az is menő, hogy gyógyszereket és táplálékkiegészítőket szednek és 50 évesen rákban megdöglenek! Csak el ne felejtsetek rohanni a h1n1 oltásért, mert még a végén nem lesztek a fogyasztói társadalom hűséges tagjai! És ne felejtsétek el beoltani a fattyaitokat is! És nehogy kutya közelébe engedjétek, mert a szőrre is allergiás a csesznyéje!!!

Üdv: Egy Vidéki Paraszt!!! :)

2009. nov. 26. 20:01
 44/51 anonim ***** válasza:
34%
bocs, de nem ismerem ezeket a tanyasi szavakat, nem értem miket beszélsz
2009. nov. 26. 20:10
 45/51 anonim ***** válasza:
36%
Úristen. Én is vidéki vagyok, de az ilyen alpári tuskók miatt sokszor már szégyenlem. Pestiek, kérlek ne gondoljátok, hogy ilyen a vidéki átlag!
2009. nov. 26. 20:37
 46/51 anonim ***** válasza:
28%
Vidéki paraszt, te melyik generációhoz tartozol, hogy ilyen h*lyeségeket írsz? Remélem tudod, hogy a tyúkszar evése nem erősíti az immunrendszert. :D LOL
2009. nov. 26. 23:54
 47/51 anonim ***** válasza:
53%
B@szki nem azért lettél lepontozva mert egy utolsó tuskó par@szt vagy hanem mert olyan buz1ságokról papolsz amiknek semmi köze még a témához se nem hogy a kérdéshez. Takarodj vissza anyádba!
2009. nov. 27. 10:54
 48/51 anonim ***** válasza:
29%
Tyúkszart te eszel azáltal a génkezelt csirkével, akivel a saját szarát etetik vissza a nagyipari tyúkgyárban. De honnan tudnád a plasztik agyaddal, gondolom még nem láttál csirketelepet, mi folyik ott. És szöveget értelmezni sem tudtok ezek szerint.
2009. nov. 27. 11:43
 49/51 anonim ***** válasza:
44%
De láttam, ezért nem eszek csirkét:) Hogy te mekkora egy paraszt gyökér vagy, szánalmasan nevetséges. Mi van a csikeshow Jamie Oliwerrel ekkora hatással volt rád? Add ki, mint bibliát b@szki ne a normális embereket zaklasd. És ne egy kutyás kérdésnél!!!!!!!!!! Nyomorult paraszt, az írásodon keresztül is kicseng a tájszólásod. És még fogalmazni sem tudsz, nem hogy értelmezni... Szánalmas vagy.
2009. nov. 27. 11:47
 50/51 Anya1 válasza:
43%

Szia!

Nálunk ugyan ez van,az összes kis dög poraz,szajkosar nélkül rohangal ,szarik ahol eszébe jut,es lemorogja a gyereket a motorrol.En régen szerettem a kutyákat de mar utálom az osszeset a gazdajaval együtt.Es nem en,hanem paraszt kutyatartok tehetnek róla ,hogy ez így van.Undorító ahogy van.Es nem csak kis termetut tartanak am így ezek ,van itt minden fajta.Se a park se a járda nem használható miattuk.

2013. jan. 8. 18:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!