Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tartanak az emberek...

Miért tartanak az emberek PANEL lakásban, lakótelepen kutyát? És miért nem szedik fel maguk után a kutyasz@rt sétáltatás közben?

Figyelt kérdés

Leszögezem: Akinek nem inge, ne vegye magára!

Eddig szerettem a kutyákat, de mióta anyuka lettem egyre kevésbé szeretem őket. Ahol lakunk van egy nagy park, a parktól 150 méterre van egy kutyafuttató. Az emberek mégis a parkba viszik csak a kutyájukat, ahol persze nem szedik össze a kutyasz@rt! 1,5 éves a kislányom és sajnos nincs olyan hét, hogy ne lépne bele kutyakakiba. Annyira, de annyira dühös vagyok már!!!! Miért kell azt a kevés szabad zöld területet is átadni a kutyasz@rnak???? Én is kidobom a k@kis pelenkát a kukába; a kutyások miért nem tudják ezt megtenni???? A gyerekek olyan szívesen játszanának a falevelekkel, de nem, nem lehet elengedni még a parkban sem a kezét, mert kettőt lép és kutyagumis lesz a cipője. Egyszerűen undorító!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves kutyatartók, nézzetek kicsit magatokba és szedjétek fel a piszkot a kutyák után!!! Köszönöm a többi gyerekes család nevében is!!!

2009. nov. 24. 13:58
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
73%

ja, és a kutyaszaros zacsitartót a gyerekek szedik szét, úgy, hogy nem is lehet használni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

úgyhogy jó lenne ha magukba nézznének, biztos olvassák ezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszönöm a kutyaszar nevében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. nov. 24. 14:31
 12/51 A kérdező kommentje:

Te jó éééggg?!?!? Ezt ti komolyan gondoljátok??? Lépjél te bele a saját kutyád szarába! Gondolkozzatok már!!!!

Én sose tettem etettem és tisztába a gyereket nyilvános helyen. Sajnálom, hogy ilyen társadalom van itthon. Na, ennyi elég is volt. Látom itt az intelligencia nagyon alacsony szinten van....

2009. nov. 24. 14:34
 13/51 anonim ***** válasza:
59%

alacsony szinten van, mert olyan választ kaptál ami neked nem tetszett!?!

sajnos úgysem tudsz tenni semmit ez ellen, tényleg a játszótér a megoldás

2009. nov. 24. 14:35
 14/51 anonim ***** válasza:
75%

Most mit vagy úgy oda? mondtuk, hogy ha nem inged, ne vedd magadra:)

Egyébként adok egy tanácsot: baromi rossz helyen tetted fel ezt a kérdést. Itt szerintem a válaszadók 80%-a összeszedi, és nem akarjuk már az ilyen hőbörgő über-anyukák kérdéseit olvasni. Elég, eleget bántotta már mindenki a kutyásokat!

És ne itt, arc nélkül borzold az idegeket. Legközelebb, ha látsz egy kutyást, aki a parkban sz.ratja a kutyáját, és el akar menni onnan, lépj oda egy zacskóval és egy kedves mosollyal. Ennyi. De itt már tényleg mindenki szálljon le erről a kutyaszar témáról.

2009. nov. 24. 14:38
 15/51 anonim ***** válasza:
49%

Tényleg durva azért a kérdező milyen válaszokat kapott. Itt egy csomó ember előrébb tartja a kutyáját, mint az embereket. Én nem mondom, imádom a kutyákat és néhány embernél valóban sokkal intelligensebb.

De nehogy már a kutyák miatt ne tudjon a gyerekkel miatt lemenni a parkba és ezt Ti még normálisnak is tartjátok.

Másrészt az rendben van, hogy a kutya nem tudta, hogy nem szabad a homokozóba mennie, de az nincs rendben, hogy egy 1,5 éves kislány nem tudja kikerülni egy séta alatt a kutyapiszkot??

Szerintem ebben az esetben azért a kutyasétáltatók a felelősek, hiszen nem véletlenül van ott a kutyafuttató, használják csak szépen azt.

Azt megértem, hogy ha nincs kuka, ahova az ember kidobhatná a kutyapiszkot, akkor mégse cipelheti szegény kutyatartó hazáig a zsebében. Azonban a parkok többségében szokott kuka lenni, zacskót meg vigyenek már magukkal. Nem a mannát kell várni. Vajon kiteszik -e vagy sem. Ez csak egy opció, a lusta gazdáknak. Ösztönzés mondhatni.

A gyerekekre meg ugyanúgy oda kéne figyelni, ugyanúgy be kéne tartatni velük bizonyos szabályokat. Sajnos a gyerekek nem nevelése miatt tartunk mostanában egy csomó helyen ott, ahol nem kéne.

Ebben a konkrét helyzetben azonban nem a kérdező a hibás, felesleges őt oltogatni!

2009. nov. 24. 14:44
 16/51 anonim ***** válasza:
44%

14:05-ös!

A homokozóba beleszarnak a kutyák, macskák Káposztásmegyeren. De gondolom, nem csak nálunk gond ez...

És nehogymá' az ember igazodjon az állathoz! Felfordult a világ!

Akinek kutyája van, tartsa úgy, hogy másnak ne okozzon gondot vele!

2009. nov. 24. 14:45
 17/51 anonim ***** válasza:
48%

a kérdezőnek üzenem:

figyelj jobban a gyerekedre, hogy ne lépjen semmibe.

Ez a dolgod, az anyja vagy

2009. nov. 24. 14:46
 18/51 anonim ***** válasza:
74%

Ja, és a kérdezőnek:

IQ tesztben a mi a legjobb a kutyának" kérdésre a helyes válasz a gazdi közelében (akár panelban is).

2009. nov. 24. 14:46
 19/51 anonim ***** válasza:
20%
14:28-as, ma a fszt keres a kutyád a homokozóban????
2009. nov. 24. 14:50
 20/51 anonim ***** válasza:
44%

Tényleg pofátlanság,hogy a kutyák az istenek és mindenki alkalmazkodjon hozzájuk.Ilyen hozzáállás miatt gyűlölik egyre többen a kutyákat.

Fel kéne már fogni,hagy nekünk,kutyásoknak KELL alkalmazkodnunk a többiekhez.Ez a felelősségteljes állattartáshoz tartozik.

Az is igaz,hogy a mi környékünkön pl.a cigánygyerekek a téren szórják szét a narkós tűket és kutyák kaptak tőle fertőzést.Meg az is,hogy a kutyafuttatónak nevezett kis karámok legtöbb helyen egyszerűen nevetségesek.Meg hogy a kutyakarámokba tett játékokat,akadályokat legtöbbször a kedves gyerekek teszik tönkre.

Meg hogy nincs nyilvános WC,és az egész nap lent játszó gyerekek a bokorban végzik minden dolgukat.

DE:ennek ellenére mindig az ember az első!

2009. nov. 24. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!