Miért tartanak az emberek PANEL lakásban, lakótelepen kutyát? És miért nem szedik fel maguk után a kutyasz@rt sétáltatás közben?
Leszögezem: Akinek nem inge, ne vegye magára!
Eddig szerettem a kutyákat, de mióta anyuka lettem egyre kevésbé szeretem őket. Ahol lakunk van egy nagy park, a parktól 150 méterre van egy kutyafuttató. Az emberek mégis a parkba viszik csak a kutyájukat, ahol persze nem szedik össze a kutyasz@rt! 1,5 éves a kislányom és sajnos nincs olyan hét, hogy ne lépne bele kutyakakiba. Annyira, de annyira dühös vagyok már!!!! Miért kell azt a kevés szabad zöld területet is átadni a kutyasz@rnak???? Én is kidobom a k@kis pelenkát a kukába; a kutyások miért nem tudják ezt megtenni???? A gyerekek olyan szívesen játszanának a falevelekkel, de nem, nem lehet elengedni még a parkban sem a kezét, mert kettőt lép és kutyagumis lesz a cipője. Egyszerűen undorító!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves kutyatartók, nézzetek kicsit magatokba és szedjétek fel a piszkot a kutyák után!!! Köszönöm a többi gyerekes család nevében is!!!
ja, és a kutyaszaros zacsitartót a gyerekek szedik szét, úgy, hogy nem is lehet használni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
úgyhogy jó lenne ha magukba nézznének, biztos olvassák ezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszönöm a kutyaszar nevében!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Te jó éééggg?!?!? Ezt ti komolyan gondoljátok??? Lépjél te bele a saját kutyád szarába! Gondolkozzatok már!!!!
Én sose tettem etettem és tisztába a gyereket nyilvános helyen. Sajnálom, hogy ilyen társadalom van itthon. Na, ennyi elég is volt. Látom itt az intelligencia nagyon alacsony szinten van....
alacsony szinten van, mert olyan választ kaptál ami neked nem tetszett!?!
sajnos úgysem tudsz tenni semmit ez ellen, tényleg a játszótér a megoldás
Most mit vagy úgy oda? mondtuk, hogy ha nem inged, ne vedd magadra:)
Egyébként adok egy tanácsot: baromi rossz helyen tetted fel ezt a kérdést. Itt szerintem a válaszadók 80%-a összeszedi, és nem akarjuk már az ilyen hőbörgő über-anyukák kérdéseit olvasni. Elég, eleget bántotta már mindenki a kutyásokat!
És ne itt, arc nélkül borzold az idegeket. Legközelebb, ha látsz egy kutyást, aki a parkban sz.ratja a kutyáját, és el akar menni onnan, lépj oda egy zacskóval és egy kedves mosollyal. Ennyi. De itt már tényleg mindenki szálljon le erről a kutyaszar témáról.
Tényleg durva azért a kérdező milyen válaszokat kapott. Itt egy csomó ember előrébb tartja a kutyáját, mint az embereket. Én nem mondom, imádom a kutyákat és néhány embernél valóban sokkal intelligensebb.
De nehogy már a kutyák miatt ne tudjon a gyerekkel miatt lemenni a parkba és ezt Ti még normálisnak is tartjátok.
Másrészt az rendben van, hogy a kutya nem tudta, hogy nem szabad a homokozóba mennie, de az nincs rendben, hogy egy 1,5 éves kislány nem tudja kikerülni egy séta alatt a kutyapiszkot??
Szerintem ebben az esetben azért a kutyasétáltatók a felelősek, hiszen nem véletlenül van ott a kutyafuttató, használják csak szépen azt.
Azt megértem, hogy ha nincs kuka, ahova az ember kidobhatná a kutyapiszkot, akkor mégse cipelheti szegény kutyatartó hazáig a zsebében. Azonban a parkok többségében szokott kuka lenni, zacskót meg vigyenek már magukkal. Nem a mannát kell várni. Vajon kiteszik -e vagy sem. Ez csak egy opció, a lusta gazdáknak. Ösztönzés mondhatni.
A gyerekekre meg ugyanúgy oda kéne figyelni, ugyanúgy be kéne tartatni velük bizonyos szabályokat. Sajnos a gyerekek nem nevelése miatt tartunk mostanában egy csomó helyen ott, ahol nem kéne.
Ebben a konkrét helyzetben azonban nem a kérdező a hibás, felesleges őt oltogatni!
14:05-ös!
A homokozóba beleszarnak a kutyák, macskák Káposztásmegyeren. De gondolom, nem csak nálunk gond ez...
És nehogymá' az ember igazodjon az állathoz! Felfordult a világ!
Akinek kutyája van, tartsa úgy, hogy másnak ne okozzon gondot vele!
a kérdezőnek üzenem:
figyelj jobban a gyerekedre, hogy ne lépjen semmibe.
Ez a dolgod, az anyja vagy
Ja, és a kérdezőnek:
IQ tesztben a mi a legjobb a kutyának" kérdésre a helyes válasz a gazdi közelében (akár panelban is).
Tényleg pofátlanság,hogy a kutyák az istenek és mindenki alkalmazkodjon hozzájuk.Ilyen hozzáállás miatt gyűlölik egyre többen a kutyákat.
Fel kéne már fogni,hagy nekünk,kutyásoknak KELL alkalmazkodnunk a többiekhez.Ez a felelősségteljes állattartáshoz tartozik.
Az is igaz,hogy a mi környékünkön pl.a cigánygyerekek a téren szórják szét a narkós tűket és kutyák kaptak tőle fertőzést.Meg az is,hogy a kutyafuttatónak nevezett kis karámok legtöbb helyen egyszerűen nevetségesek.Meg hogy a kutyakarámokba tett játékokat,akadályokat legtöbbször a kedves gyerekek teszik tönkre.
Meg hogy nincs nyilvános WC,és az egész nap lent játszó gyerekek a bokorban végzik minden dolgukat.
DE:ennek ellenére mindig az ember az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!