Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tartanak az emberek...

Miért tartanak az emberek PANEL lakásban, lakótelepen kutyát? És miért nem szedik fel maguk után a kutyasz@rt sétáltatás közben?

Figyelt kérdés

Leszögezem: Akinek nem inge, ne vegye magára!

Eddig szerettem a kutyákat, de mióta anyuka lettem egyre kevésbé szeretem őket. Ahol lakunk van egy nagy park, a parktól 150 méterre van egy kutyafuttató. Az emberek mégis a parkba viszik csak a kutyájukat, ahol persze nem szedik össze a kutyasz@rt! 1,5 éves a kislányom és sajnos nincs olyan hét, hogy ne lépne bele kutyakakiba. Annyira, de annyira dühös vagyok már!!!! Miért kell azt a kevés szabad zöld területet is átadni a kutyasz@rnak???? Én is kidobom a k@kis pelenkát a kukába; a kutyások miért nem tudják ezt megtenni???? A gyerekek olyan szívesen játszanának a falevelekkel, de nem, nem lehet elengedni még a parkban sem a kezét, mert kettőt lép és kutyagumis lesz a cipője. Egyszerűen undorító!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves kutyatartók, nézzetek kicsit magatokba és szedjétek fel a piszkot a kutyák után!!! Köszönöm a többi gyerekes család nevében is!!!

2009. nov. 24. 13:58
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
85%

Én vidéki vagyok, de itt sem jobb a helyzet. Én fel szoktam szedni a kutyagumit, kivéve ha kinn vagyok velük a "pusztán" hol a madár se jár.:D Én is utálok kutyakakiba lépni, de ha még is így járok nem kezdek őrjöngeni,hanem tudomásul veszem,h így jár az aki nem a járdán megy, hanem a fűben. :)

Az emberek mentalitásán, hozzáállásán kellene változtatni és akkor jobb lenne a helyzet.

2009. nov. 24. 20:39
 32/51 anonim ***** válasza:
82%
Idő kell még az országnak ahoz,hogy minden téren képesek legyünk kulturáltan viselkedni. Értem itt az állattartást, szemétgyűjtést, közlekedést. Tegnap egy eldobott sz@ros pelenka mellett sétáltam el az utcán. Látod, nem a kutyatartokkal van a baj, hanem alapból az emberekkel. Hiszen ha a szomszéd eldobja ő miért ne..? :S
2009. nov. 24. 21:02
 33/51 anonim válasza:
20%

Kedves kutyájukat-a-parkba-szarató kommentelők!

A lakótelepi kutyatulajdonosokra a következő a jellemző:

1. sikertelenek, mert panellakásuk van (hehe)

2. buták, mert azt hiszik, hogy egy ragadozó ősöktől származó vadász ösztönökkel megáldott állatnak jó élni egy panellakásban és a gazdira várni, hogy lemenjenek pisilni. Persze, hogy vidám, hiszen mi más választása lenne szerencsétlen állatnak…

3. igénytelen, mert hogy lehet egy kutyával egy lakásban élni? A szőrt nem lehet rendesen kitakarítani. Nekem ne mondják, hogy igen… Benne a kanapéban, a szőnyegben, mindenhol. És a kutyának sáros a szőre, összetapossa a lakást. Ráadásul még a segge is szaros, mert azt vajon kitörli a gazdi? Meg hugyos is. És azzal mászik a kanapéra. Aki ezzel együtt tud élni az igénytelen.

4. röhejes, mert kutyának nevezi azt a kis dögöt, ami egy macskánál is kisebb. Kis vakarék. Rúgnám mint a focilabdát… A kutya az nagy. A palotapincsi az dög. És fel vannak öltöztetve, hogy ne fázzon a kis korcs. Meg kutyakozmetikus. Na persze.

5. önző, mert nem a kutya érdekeit nézi, hanem a saját magáét, hogy tutujgassa a saját örömére. A kutya meg elhízik, a zsír belepi a szerveit elégtelen működést okozva. Kérdezz meg egy állatorvost…

6. aki meg a gyereket állítja párhuzamba a kutyával, az meg ráadásul bunkó is. Annak legyen kutyagyereke, attól meg unokája. Próbálja ki kutyimutyival...

Ennyi. Lehet anyázni!

2009. nov. 24. 22:43
 34/51 anonim ***** válasza:
56%
El is kezdeném a sort. Hát te tényleg olyan hülye paraszt vagy, mint a jó édes lakótelepi ***** anyád!
2009. nov. 25. 02:01
 35/51 anonim válasza:
57%

22.43

Az igénytelenséget anyádról is el lehet mondani, mert hogy volt képes veled egy légtérben élni. Gyökér!

2009. nov. 25. 08:12
 36/51 anonim ***** válasza:
63%
Anyázás nélkül: engem is jobban idegesítenek a neveletlen kisgyerekek, mint bármelyik kutya. Az alkalmazkodásról: kutyából szerintem lassan több van, mint gyerekből. Akkor a kérdés: a többség alkalmazkodjon, vagy a kisebbség?...
2009. nov. 25. 11:47
 37/51 anonim ***** válasza:
6%
11:47, nevetséges érvelés, igazodj a fűszálakhoz, mert abból még több van!
2009. nov. 25. 13:20
 38/51 anonim ***** válasza:
67%

Meddő vita. Csupán arra jó, hogy mind a két oldal lejárassa magát. Senki nem akarja fölfogni, hogy közösségben él és kutya kötelessége alkalmazkodni a másikhoz, legyen az kutyás vagy gyerekes anyuka. Inkább nézzünk magunkba és mutassunk példát. Láttátok már, mi van az inter city-n a wc ajtóra kiírva? "Úgy hagyd magad után, ahogy találni szeretnéd!" Ez akár az utcáinkra, parkjainkra is vonatkozhatna, a kutyásokra is és a kisgyerekes anyukákra is.

Ha azt szeretnéd, hogy a világ mosolyogjon rád, mosolyogj Te is a világra! Nem szapulni kell egymást, hanem tenni a közös célért.

2009. nov. 25. 13:58
 39/51 anonim ***** válasza:
66%
emberr... és az írja, h nem sikeres aki panelben lakik, aki a tyúkszarszagban lakik Jászkarakunfaszajenőn, egy kétszobás igénytelen viskóban, és a Jóskabácsitól összegyűjtött lószarral fűtenek.. keménykemény.. irigyellek bazki
2009. nov. 26. 09:25
 40/51 anonim ***** válasza:
44%

Utolsó előtti vagyok.

Én szívesebben fűtenék lótrágyával, mint gázzal, mert sokkal környezet barátabb! És szívesen tartanék tyúkokat, mert akkor tudnám, mit teszek az asztalra a családnak, tudnám, mit eszik meg az a tyúk és nem az iparilag előállított, génkezelt kukoricával etetett génkezelt tyúkot kellene ennem! És a tojás is tojásízű lenne! És vályogból építenék házat a saját kezemmel!

2009. nov. 26. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!