Miért tartanak az emberek PANEL lakásban, lakótelepen kutyát? És miért nem szedik fel maguk után a kutyasz@rt sétáltatás közben?
Leszögezem: Akinek nem inge, ne vegye magára!
Eddig szerettem a kutyákat, de mióta anyuka lettem egyre kevésbé szeretem őket. Ahol lakunk van egy nagy park, a parktól 150 méterre van egy kutyafuttató. Az emberek mégis a parkba viszik csak a kutyájukat, ahol persze nem szedik össze a kutyasz@rt! 1,5 éves a kislányom és sajnos nincs olyan hét, hogy ne lépne bele kutyakakiba. Annyira, de annyira dühös vagyok már!!!! Miért kell azt a kevés szabad zöld területet is átadni a kutyasz@rnak???? Én is kidobom a k@kis pelenkát a kukába; a kutyások miért nem tudják ezt megtenni???? A gyerekek olyan szívesen játszanának a falevelekkel, de nem, nem lehet elengedni még a parkban sem a kezét, mert kettőt lép és kutyagumis lesz a cipője. Egyszerűen undorító!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves kutyatartók, nézzetek kicsit magatokba és szedjétek fel a piszkot a kutyák után!!! Köszönöm a többi gyerekes család nevében is!!!
Én vidéki vagyok, de itt sem jobb a helyzet. Én fel szoktam szedni a kutyagumit, kivéve ha kinn vagyok velük a "pusztán" hol a madár se jár.:D Én is utálok kutyakakiba lépni, de ha még is így járok nem kezdek őrjöngeni,hanem tudomásul veszem,h így jár az aki nem a járdán megy, hanem a fűben. :)
Az emberek mentalitásán, hozzáállásán kellene változtatni és akkor jobb lenne a helyzet.
Kedves kutyájukat-a-parkba-szarató kommentelők!
A lakótelepi kutyatulajdonosokra a következő a jellemző:
1. sikertelenek, mert panellakásuk van (hehe)
2. buták, mert azt hiszik, hogy egy ragadozó ősöktől származó vadász ösztönökkel megáldott állatnak jó élni egy panellakásban és a gazdira várni, hogy lemenjenek pisilni. Persze, hogy vidám, hiszen mi más választása lenne szerencsétlen állatnak…
3. igénytelen, mert hogy lehet egy kutyával egy lakásban élni? A szőrt nem lehet rendesen kitakarítani. Nekem ne mondják, hogy igen… Benne a kanapéban, a szőnyegben, mindenhol. És a kutyának sáros a szőre, összetapossa a lakást. Ráadásul még a segge is szaros, mert azt vajon kitörli a gazdi? Meg hugyos is. És azzal mászik a kanapéra. Aki ezzel együtt tud élni az igénytelen.
4. röhejes, mert kutyának nevezi azt a kis dögöt, ami egy macskánál is kisebb. Kis vakarék. Rúgnám mint a focilabdát… A kutya az nagy. A palotapincsi az dög. És fel vannak öltöztetve, hogy ne fázzon a kis korcs. Meg kutyakozmetikus. Na persze.
5. önző, mert nem a kutya érdekeit nézi, hanem a saját magáét, hogy tutujgassa a saját örömére. A kutya meg elhízik, a zsír belepi a szerveit elégtelen működést okozva. Kérdezz meg egy állatorvost…
6. aki meg a gyereket állítja párhuzamba a kutyával, az meg ráadásul bunkó is. Annak legyen kutyagyereke, attól meg unokája. Próbálja ki kutyimutyival...
Ennyi. Lehet anyázni!
22.43
Az igénytelenséget anyádról is el lehet mondani, mert hogy volt képes veled egy légtérben élni. Gyökér!
Meddő vita. Csupán arra jó, hogy mind a két oldal lejárassa magát. Senki nem akarja fölfogni, hogy közösségben él és kutya kötelessége alkalmazkodni a másikhoz, legyen az kutyás vagy gyerekes anyuka. Inkább nézzünk magunkba és mutassunk példát. Láttátok már, mi van az inter city-n a wc ajtóra kiírva? "Úgy hagyd magad után, ahogy találni szeretnéd!" Ez akár az utcáinkra, parkjainkra is vonatkozhatna, a kutyásokra is és a kisgyerekes anyukákra is.
Ha azt szeretnéd, hogy a világ mosolyogjon rád, mosolyogj Te is a világra! Nem szapulni kell egymást, hanem tenni a közös célért.
Utolsó előtti vagyok.
Én szívesebben fűtenék lótrágyával, mint gázzal, mert sokkal környezet barátabb! És szívesen tartanék tyúkokat, mert akkor tudnám, mit teszek az asztalra a családnak, tudnám, mit eszik meg az a tyúk és nem az iparilag előállított, génkezelt kukoricával etetett génkezelt tyúkot kellene ennem! És a tojás is tojásízű lenne! És vályogból építenék házat a saját kezemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!