Csak én látom kinzésnak ezt az albumot?
Figyelt kérdés
Az albumba szinte csak csont kutyák vannak és szerintem aki ezt csinálja az kinzás és biztos harcoltatja is a kutyáit.Nézzétek meg a képeket és irjátok le a véleményeteket.2009. nov. 23. 21:52
11/35 anonim válasza:
Ez kínzás!!! Ráadásul meg vannak kötve, azokkal a vasláncokkal! Szörnyű, bárcsak tehetnék valamit értük, szegények:(
12/35 anonim válasza:
Uristen szegény kutyusok:S Kapnak ezek enni?:S...
Szívesen befogadnék 3-4 kutyát...:\
13/35 anonim válasza:
100% hogy ezeket a kutyákat csak harcoltatni tartja, főleg ennyit, mert jó párnak eléggé elvan deformálódva a feje. Jah és a törzskönyvek ott vannak a fényképek elején. Magyar a csávó, de nem itt él. tényleg olyan amerikás.
14/35 anonim válasza:
Kérdés, hogy mi az album célja. Lehet, hogy pont a kutyák rossz sorára akarja felhívni a közfigyelmet, mert a fotós más módon hiába próbált harcolni a tulajdonosok ellen. Talán bizonyítékként szolgálnak a képek.
15/35 A kérdező kommentje:
De akkor csak ki irt volna valamit hogy lehet rajtuk segiteni vay valami.Nem?
2009. nov. 23. 22:38
16/35 anonim válasza:
és a fényképész tudja mindegyik kutya nevét és hogy kinek az anyja....ugyan már. Ne legyél ennyire naív az ilyen dolgokba. De nagyon jó lenne ha tényleg az lenne a célja, de én nem azt veszem észre...
17/35 A kérdező kommentje:
Mért lennék naiv?Aki ilyet tesz a kutyákkal annak simán van képe felrakni a netre is nem?Szerintem igen.
2009. nov. 23. 22:42
18/35 anonim válasza:
Hát nem biztos, hogy rögtön ítélkezni kell, meg feljelentésen gondolkodni. Ez egy magyar staffi tenyésztő, de az is lehet, hogy ezek a kutyák, akik a képeken vannak, valami mentett kutyák, az is lehet, hogy ez az ember egy fajtamentő, nem? A futrinka utca állatmentő egyesület-nek a galériájában is csak lesoványodott kutyák vannak, de nem azért mert az egyesület éhezteti őket, hanem mert így néznek ki, amikor elhozzák őket a rossz körülményekből... Azért nem kell mindjárt meghúrcolni ezt az embert, amikor még az sem világos, hogy milyen eredetű és milyen egészségi állapotban lévő kutyák ezek...
19/35 anonim válasza:
Bocsi, javítanék, mert közben látom, hogy törzskönyvezett kutyák, akkor biztos nem mentett kutyák, akkor viszont passz, én sem értem.
20/35 anonim válasza:
És szerinted a futrinka láncra verve tartja a mentett kutyákat? Ne mártírkodjunk már! A képek magukért beszélnek, ez valami elmeháborodott, aki szerintem verekedteti a kutyáit, lehet, hogy menő tenyésztő, de nem kerek a csávó, az biztos! Rá kéne szabadítani az állatvédőket és az illetékes jegyzőt. A fickót meg láncra kötni és halálra éheztetni. Kábé az ilyen arcoknak köszönhető ezen kutyafajták köznépi megítélése is. Normális Tenyésztő nem így tartja az állatait. Kár, hogy a MEOE a címek kiosztásánál a tartási körülményeket nem tudja figyelembe venni. :S Kicsit hasonlít a tacskó mestertenyésztő barátunkhoz ez az egész, ha jól emlékszem, itt láttam azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!