Csak én látom kinzésnak ezt az albumot?
Figyelt kérdés
Az albumba szinte csak csont kutyák vannak és szerintem aki ezt csinálja az kinzás és biztos harcoltatja is a kutyáit.Nézzétek meg a képeket és irjátok le a véleményeteket.2009. nov. 23. 21:52
2/35 anonim válasza:
Hát ez tényleg kinzás! Csont sovány kutyák! ez ijesztő!
3/35 anonim válasza:
Ez nem egy híres staffi tenyésztő? Azért ehhez képest durván soványak a kutyák, nem gondoltam volna :O
4/35 A kérdező kommentje:
Én nem tudom hogy tenyésztő-e vagy sem én csak találtam az albumot,de szerintem ez kinzás.
2009. nov. 23. 22:08
5/35 anonim válasza:
ez tényleg kínzás! nem lehetne valahogy kideríteni hogy hol vannak ezek a kutyuk és feljelenteni azt aki így tartja őket???
6/35 A kérdező kommentje:
Én nem tudom.Én csak az albumot találtam.
2009. nov. 23. 22:13
7/35 anonim válasza:
a kva anyját... ez kínzás, igen...
8/35 anonim válasza:
ki a f@sz csinálja ezt ezekel a staffikkal?????? Nekünk ilyenünk van de súlyra a közelébe nincsenek. Ezeknek nem soványan láncra verve kell lenniük, iszonyat nagy mozgás igényük van. Valami számítógép zseni tuti feltudná törni az oldalt. 22/L
9/35 A kérdező kommentje:
Amugy lehet hogy nem is magyarok,mert a törzskönyvőn amugy pitt bull van és hát a képminősség is amerikai.De hát nem tudni.Szegény kutyák:(
2009. nov. 23. 22:28
10/35 anonim válasza:
ott a neve az ürgének és az is hogy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!