Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szomszéd ölebe kikészíti a...

A szomszéd ölebe kikészíti a házban lakókat? (! )

Figyelt kérdés
Ma is reggel fél 6 óta vékony, irritáló hangon ugat. Olyan hü..e kutya hogy nem veszi a lapot, hiába vinnyog, semmi nem történik. Mi a földszinten lakunk, hajnali fél 6 òta nem tudunk aludni mert a 4. emeleten ugat a dög. Tiszta álmos, fáradt vagyok, mennem kell dolgozni, a dög meg azòta is vinnyog. Több lakónak elege van ebböl az idióta vakarcsbòl. Vannak akik 3 müszakban dolgoznak, képtelen pihenni emiatt. Már szóltunk a kutyásnak, hogy valamit csináljon a döggel mert ugat. Erre visszakèrdezett: tényleg??? A másik az, hogy többször behugyozott ez a kutya a földszintre, az ajtó elé. Felmostam mert a bunkója otthagyja. Mit kezdjünk a szomszéddal és az idióta vakarccsal?
2013. dec. 6. 07:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ah, nálunk is ez van. Mi a harmadikon, a néni a yorkival a másodikon. Folyamatosan pofázik magas hangon, baromi idegesítő. Akármikor elmegyek a kutyával az ajtajuk előtt, a kis porfogó rákezd. Reakció: néni ölbe kapja, kinéznek az ajtón. Néni: "Jól van drága kicsi bogaram, micsoda kis házőrző vagy, jaj de tündér vagy, jól van!"

Hát igen. Egy éve viseli el a ház, már gyűlést hívott miatta össze a közös képviselő, egyelőre nincs eredmény.

2013. dec. 6. 11:15
 12/15 Platypus ***** válasza:

Nem kell ehhez semmiféle rendőrségi vagy bármilyen feljelentés. Egy társasháznak vannak saját szabályai, amiben 100%-os valószínűséggel szerepel, hogy nem szabad zajongani. Szóval rákényszeríthetitek, hogy oldja meg, vagy váljon meg a kutyától.

De első körben azért inkább meg kéne próbálni rávezetni a megoldásra. Valószínűleg fogalma sincs, hogy mit kezdjen a kutyával, sőt lehet hogy már nagyon sok energiát beleölt a dologba, épp csak nem ért el semmit, mert rosszul állt hozzá. Egy kutyaiskolában megtanítanák arra, hogyan kezelje a helyzetet, de ha másra nincs keret, már egy jó kutyás könyv is rávezetheti a helyes megoldásra. Ha nem együttműködő, akkor lehet a ház szabályzatával fenyegetni.

2013. dec. 6. 11:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha nem veszi a lapot,tegyetek az ajtaja elé meglepetést.Közjegyző és bírság.Az ilyet csak kipiszkálni lehet,amíg csak szépen kérlelés van,leszarja.Nem a kutya a gáz,hanem a gazda ,sajna.Minden kutya leszoktatható neveléssel,lemozgatással az ugatásról,de kutyasuliba tuti nem fogja elvinni.
2013. dec. 6. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Az ilyenekkel nem lehet beszélni. Nálunk a yorkinak a néni wc-je mellett van a kutyapelus, utcán még nem volt az állat. Ha éhes akkor felugrik az asztalra, és kiszedi a néni kezéből ami kell neki. Embereknek is nekimenne, a gazdája öléből acsarkodik, a néni szerint "Olyan jó kis házőrző a drága!"... Felajánlottam hogy legalább néha megsétáltatom az ölebet, mire az belém mart. Innentől nem vagyok hajlandó foglalkozni vele. Néni szerint a kutyája egy kisbaba, nevelésről halvány lila finja sincs. Szerinte az ágyban alvás/kacsacomb a nap bármely időpontjában/kutyapelus a kutya szeretete. Nem is érti minek járok az enyémmel kutyaiskolába, azt hiszi valami agresszív állattá akarom így nevelni, holott az enyém egy mamlasz, az övé meg egy kibírhatatlan kis szemétláda.
2013. dec. 6. 11:24
 15/15 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__4997235-hogy-..

Ezt én tettem fel. Változás nincs. Kutya ugat. Mi költözünk jövő tavasszal.

2013. dec. 6. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!