Mi idegesít legjobban egy kutyát? Hogyan tudnám visszaidegesíteni a szomszéd kutyát? Hogy érezze amit én is!
A szomszédnak is gratula, az ablakom alá köti ki a kutyáját!
És idegesít, mert ha nincs itthon senki se a családból, neki áll ugatni a SEMMIT. Még ha a járókelőkre ugatna, de nem. Nincs senki az utcán, még a kocsik se mennek, erre ül, és képes úgy, 3-4 órán át ugatni, monotonon!
És idegesítő! Minden nap eljátssza!
A zene ilyenkor megy, de annyira már azt is unom!
Mivel tudnám visszabosszantani? Hogy érezze amit én!
A szomszéd nem fogja átkötni máshova, ez neki ilyen "négylábonjáróházőrzőriasztólény" nem fog vele törődni!
Szóval mivel tudnám én is visszaidegesíteni! Én benne vagyok az ilyesmiben! Ha már a száját nem képes befogni, és ugatni a levegőbe!
Alapból hülye vagy.A kutya azért ugat,mert már önmagában frusztrált,ha "visszaidegesíted",akkor csak még jobban fog ugatni,ráadásul bebizonyítod,hogy a kutya értelmi képessége lealázza a tiedet.
A gazdát kellene "megleckéztetni" mert a kutya nem miattad csinálja az ugatást.Egyszerűen unatkozik.Képzeld el,hogy be vagy zárva 0-24 egy kicsi szobába és nincs ott semmi.Le tudsz ülni egy ágyra,vagy lefeküdni.Se telefon,se számítógép,se internet,se más emberek.Semmi....
Te mit csinálnál pár nap/hét alatt???
Jelentsd be a jegyzőnél,ha annyira zavar,mert ez állatkínzás,amennyiben a lánc is rövid a kutyának.
Ja,amúgy kérdezd már meg a szomszédod,hogy kikötve,hogy védi meg a házat?
Ha be akar törni valaki,akkor elsétál mellette...
ostoba ember...
>Alapból hülye vagy
Hmm.. én azért nem mennék ilyen messzire. Amúgy a javaslatok jórésze megfontolandó.
Annyit tennék hozzá, hogy ha esetleg beszerzel valami ultrahangos kütyüt és kiteszed az ablakba, akkor lehet hogy elkussol. Téged nem fog idegesíteni a hang, mert nem hallod.
Aztán miért is kussolna egy ultrahangos kütyüre? (egyébként meg mi az?) Hall valami hangot, akkor még jobban ordít.
Jelentsd fel a szomszédot a jegyzőnél, ha nem tudsz vele egyezségre jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!