Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi idegesít legjobban egy...

Mi idegesít legjobban egy kutyát? Hogyan tudnám visszaidegesíteni a szomszéd kutyát? Hogy érezze amit én is!

Figyelt kérdés

A szomszédnak is gratula, az ablakom alá köti ki a kutyáját!

És idegesít, mert ha nincs itthon senki se a családból, neki áll ugatni a SEMMIT. Még ha a járókelőkre ugatna, de nem. Nincs senki az utcán, még a kocsik se mennek, erre ül, és képes úgy, 3-4 órán át ugatni, monotonon!

És idegesítő! Minden nap eljátssza!

A zene ilyenkor megy, de annyira már azt is unom!

Mivel tudnám visszabosszantani? Hogy érezze amit én!

A szomszéd nem fogja átkötni máshova, ez neki ilyen "négylábonjáróházőrzőriasztólény" nem fog vele törődni!

Szóval mivel tudnám én is visszaidegesíteni! Én benne vagyok az ilyesmiben! Ha már a száját nem képes befogni, és ugatni a levegőbe!

2013. dec. 4. 17:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
23%
2013. dec. 4. 18:40
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
Én a tabletemre poénból letöltöttem egy "ultrahangos kutyasíp" biszbaszt, a kutyámat akkor sem érdekelte amikor csendben volt. (ugatás közben nem próbáltam ki)
2013. dec. 4. 19:36
 13/31 anonim ***** válasza:
39%

lehet hogy tényleg bekussol tőle na de aki ilyen hülye hogy akkor próbálja ki amikor ugyis kussol...

ez olyan mint amikor 20 éve többórára leállt a villamos forgalom, mert valamelyik barom a megállóban behuzzta a vészféket.

és a vezető se jöt rá, de késöbb a müszakiak se, mert ki gondolná, hogy valaki ekkora farok, hogy álló helyuzetben huzza be?

2013. dec. 4. 19:38
 14/31 anonim ***** válasza:

>Én a tabletemre poénból letöltöttem

Jajj.. ugye nem gondoltad komolyan hogy a tableted audiorendszere és hanszórója képes ultrahangot kiadni magából... jó ha azok a vackok 10 kHz-re képesek..

Ultrahanghoz spéci magassugárzó kell.

2013. dec. 4. 19:52
 15/31 anonim ***** válasza:
11%
Amikor ugat,önts egy vödör vizet a nyakába,de minden alkalommal.Előbb utõbb összeköti,hogy ha ugat,vizet kap.Az UH riasztó is így működik,amikor a kutya ugat,bekapcsol és a kutya számára kellemetlen hangot ad ki.A víz hatékonyabb,az UH kényelmesebb,csak ami tényleg jó,nagyon drága.
2013. dec. 4. 22:11
 16/31 anonim ***** válasza:
11%
vagy dobáld meg kővel
2013. dec. 4. 22:26
 17/31 anonim ***** válasza:
56%
Igen, mivel már minden nap nappal is mínuszok vannak, ezért öntse le, szó szerint fagyjon meg, ugye?
2013. dec. 4. 22:54
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
AKKOR OLAJJAL. VAGY FORRÓ VÍZZEL.
2013. dec. 4. 22:55
 19/31 anonim ***** válasza:
13%
Ha hideg van,gyorsabban megtanulja.Elég néhány nap is.
2013. dec. 4. 22:57
 20/31 anonim ***** válasza:
Most nem azėrt,de ha a közjegyző csodãt tesz ės mondjuk leveszik a láncról,vagy hosszabbra teszik,nem fog sokkal kevesebbet ugatni,legfeljebb néhány méterrel arrébb.A kert nem mozgatja le a kutyát,előbb utőbb megint hosszasan fogja nyomni.Úgy hogy erre a problémára az ugatás szempontjából nincs megoldás.Hacsak a kérdező maga nem viszi el időnként lefuttatni.
2013. dec. 4. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!