Mi idegesít legjobban egy kutyát? Hogyan tudnám visszaidegesíteni a szomszéd kutyát? Hogy érezze amit én is!
A szomszédnak is gratula, az ablakom alá köti ki a kutyáját!
És idegesít, mert ha nincs itthon senki se a családból, neki áll ugatni a SEMMIT. Még ha a járókelőkre ugatna, de nem. Nincs senki az utcán, még a kocsik se mennek, erre ül, és képes úgy, 3-4 órán át ugatni, monotonon!
És idegesítő! Minden nap eljátssza!
A zene ilyenkor megy, de annyira már azt is unom!
Mivel tudnám visszabosszantani? Hogy érezze amit én!
A szomszéd nem fogja átkötni máshova, ez neki ilyen "négylábonjáróházőrzőriasztólény" nem fog vele törődni!
Szóval mivel tudnám én is visszaidegesíteni! Én benne vagyok az ilyesmiben! Ha már a száját nem képes befogni, és ugatni a levegőbe!
lehet hogy tényleg bekussol tőle na de aki ilyen hülye hogy akkor próbálja ki amikor ugyis kussol...
ez olyan mint amikor 20 éve többórára leállt a villamos forgalom, mert valamelyik barom a megállóban behuzzta a vészféket.
és a vezető se jöt rá, de késöbb a müszakiak se, mert ki gondolná, hogy valaki ekkora farok, hogy álló helyuzetben huzza be?
>Én a tabletemre poénból letöltöttem
Jajj.. ugye nem gondoltad komolyan hogy a tableted audiorendszere és hanszórója képes ultrahangot kiadni magából... jó ha azok a vackok 10 kHz-re képesek..
Ultrahanghoz spéci magassugárzó kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!