Mi idegesít legjobban egy kutyát? Hogyan tudnám visszaidegesíteni a szomszéd kutyát? Hogy érezze amit én is!
A szomszédnak is gratula, az ablakom alá köti ki a kutyáját!
És idegesít, mert ha nincs itthon senki se a családból, neki áll ugatni a SEMMIT. Még ha a járókelőkre ugatna, de nem. Nincs senki az utcán, még a kocsik se mennek, erre ül, és képes úgy, 3-4 órán át ugatni, monotonon!
És idegesítő! Minden nap eljátssza!
A zene ilyenkor megy, de annyira már azt is unom!
Mivel tudnám visszabosszantani? Hogy érezze amit én!
A szomszéd nem fogja átkötni máshova, ez neki ilyen "négylábonjáróházőrzőriasztólény" nem fog vele törődni!
Szóval mivel tudnám én is visszaidegesíteni! Én benne vagyok az ilyesmiben! Ha már a száját nem képes befogni, és ugatni a levegőbe!
A gazdája a hibás, ezt még a hülye is tudja. S nem a szomszéd dolga megoldani a problémát. Ezt is tudja a hülye is.A szomszéd nincs abban a helyzetben hogy megoldja a problémát. Persze szólhat a jegyzőnek aki ajánlott levélben felszólíthatja a kutyát hogy kussoljon, de ez se megoldás.
Itt a megoldás az lenne, ha nem kellene kutyát tartani, mert a jegyző pl. arra figyelne, hogy a polgárőrség ne elsikkassza a pénzt hanem járőrözzön belőle.
külföldön sok 100 euróra büntetnék a gazdát :)
nálunk ?? lófa....t sem kap :)
idegesít a kutyaugatás ?? altasd el a kutyát . örökre. neki is meg neked is jobb . és mivel a gazdája magasról tojik rá
neki úgyis mindegy. ( bár ,ha a szomszéd az én ablakom alá kötné a kutyáját valószínűleg komoly egészségkárosodás érné ,a szomszédot , nem a kutyát !)
Visszabosszantani? Hány éves vagy te, 4? :D
Nononononno! NEM a kutya tehet róla, hogy a gazdája idióta! NE a kutyát büntesd!
Beszélj a gazdával első körben. Ha ez nem használ, akkor próbálj utána járni, hogy azon kívül, hogy ki van kötve a kutya, mennyire rosszak a körülményei. Tehetnél bejelentést állatvédőknél, ők sok olyan esettel foglalkoznak, ahol a kutya nincs megfelelően tartva.
Lehet, hogy az utóbbi esetben el fogják vinni a kutyát, de akkor rehabilitálni szokták, majd örökbe adni.
Ha a szomszéd nem fogja fel, állatvédők nem tudnak segíteni, akkor túl sok esélyed nincs. Annyira szemét nem kéne lenni, hogy lemérgezed a jószágot.
Egyébként a kutyáknál is van szeparációs szorongás, lehet ez a baja, de lehet nem. Azt tudom, hogy akkor szokta folyamatosan hangoskodni, vaagy, ha baromira unatkoznak. Vagy mind a kettő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!