Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi idegesít legjobban egy...

Mi idegesít legjobban egy kutyát? Hogyan tudnám visszaidegesíteni a szomszéd kutyát? Hogy érezze amit én is!

Figyelt kérdés

A szomszédnak is gratula, az ablakom alá köti ki a kutyáját!

És idegesít, mert ha nincs itthon senki se a családból, neki áll ugatni a SEMMIT. Még ha a járókelőkre ugatna, de nem. Nincs senki az utcán, még a kocsik se mennek, erre ül, és képes úgy, 3-4 órán át ugatni, monotonon!

És idegesítő! Minden nap eljátssza!

A zene ilyenkor megy, de annyira már azt is unom!

Mivel tudnám visszabosszantani? Hogy érezze amit én!

A szomszéd nem fogja átkötni máshova, ez neki ilyen "négylábonjáróházőrzőriasztólény" nem fog vele törődni!

Szóval mivel tudnám én is visszaidegesíteni! Én benne vagyok az ilyesmiben! Ha már a száját nem képes befogni, és ugatni a levegőbe!

2013. dec. 4. 17:34
1 2 3 4
 21/31 Imola Ágnes ***** válasza:
85%
Idegesítsd vissza, vízzel olajjal...hát gratulálok. Nehogy már megoldják a problémát, csak fokozzuk, az úgy jó. Aztán ha a kutya elszabadul egyszer, és rátámad a kedves kérdezőre, akkor is a kutya a hibás, ugye? Hihetetlen milyen emberek vannak...
2013. dec. 5. 08:33
 22/31 anonim ***** válasza:
49%

A gazdája a hibás, ezt még a hülye is tudja. S nem a szomszéd dolga megoldani a problémát. Ezt is tudja a hülye is.A szomszéd nincs abban a helyzetben hogy megoldja a problémát. Persze szólhat a jegyzőnek aki ajánlott levélben felszólíthatja a kutyát hogy kussoljon, de ez se megoldás.

Itt a megoldás az lenne, ha nem kellene kutyát tartani, mert a jegyző pl. arra figyelne, hogy a polgárőrség ne elsikkassza a pénzt hanem járőrözzön belőle.

2013. dec. 5. 08:50
 23/31 anonim ***** válasza:
0%

külföldön sok 100 euróra büntetnék a gazdát :)

nálunk ?? lófa....t sem kap :)

idegesít a kutyaugatás ?? altasd el a kutyát . örökre. neki is meg neked is jobb . és mivel a gazdája magasról tojik rá

neki úgyis mindegy. ( bár ,ha a szomszéd az én ablakom alá kötné a kutyáját valószínűleg komoly egészségkárosodás érné ,a szomszédot , nem a kutyát !)

2013. dec. 5. 10:39
 24/31 anonim ***** válasza:
Odakötnéd a saját ablakod alá?
2013. dec. 5. 10:46
 25/31 anonim ***** válasza:
kikötném a "kedves" gazdát a kutya mellé, hadd hallgassa ő is, tán még be is szállhat ha már kikészült
2013. dec. 5. 10:49
 26/31 anonim ***** válasza:
én rákötném a kutyára.
2013. dec. 5. 10:55
 27/31 anonim ***** válasza:
18%
titeket meg kéne ölni :D ilyen retard embereket, mint ti..te jó ég
2013. dec. 6. 21:14
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
hehe az a retard aki ezt el is hiszi s nem látja a poént. fassz vagy.
2013. dec. 6. 21:15
 29/31 anonim ***** válasza:

Visszabosszantani? Hány éves vagy te, 4? :D

Nononononno! NEM a kutya tehet róla, hogy a gazdája idióta! NE a kutyát büntesd!

Beszélj a gazdával első körben. Ha ez nem használ, akkor próbálj utána járni, hogy azon kívül, hogy ki van kötve a kutya, mennyire rosszak a körülményei. Tehetnél bejelentést állatvédőknél, ők sok olyan esettel foglalkoznak, ahol a kutya nincs megfelelően tartva.

Lehet, hogy az utóbbi esetben el fogják vinni a kutyát, de akkor rehabilitálni szokták, majd örökbe adni.

Ha a szomszéd nem fogja fel, állatvédők nem tudnak segíteni, akkor túl sok esélyed nincs. Annyira szemét nem kéne lenni, hogy lemérgezed a jószágot.

Egyébként a kutyáknál is van szeparációs szorongás, lehet ez a baja, de lehet nem. Azt tudom, hogy akkor szokta folyamatosan hangoskodni, vaagy, ha baromira unatkoznak. Vagy mind a kettő :D

2014. febr. 14. 18:15
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek a 29. válaszolóval! Nem a kutya tehet róla! Ő csak unatkozik. Kutya különben sem láncra való!!! Nem értem minek az olyannak kutya aki láncra veri, ha ki van kötve akkor nyilván nem is játszanak vele és nem is védi a házat... Beszélj a gazdával, vannak olyan kutya gumicsontok amibe kaját lehet rakni, azzal el lesz egy jó darabig hidd el! A kutya sem fog annyira unatkozni és Téged sem fog zavarni az egész napos ugatás!!
2014. febr. 14. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!