Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tartasz kutyát?

Miért tartasz kutyát?

Figyelt kérdés

Ki miért tart kutyát? Pl. én társnak, mert amúgy sokat lennék egyedül, így viszont van, aki itt van velem a lakásban, a kertben, segít kicsit keretet adni a napomnak, azaz pl. ha ő nem lenne, nem mennék ki sétálni, velük viszont igen...

Viszont valamelyik hozzászólásban olvastam egy fél mondatot: "nem azért tartok kutyát, hogy kinyaljam a seggét.." viszont felmerül a kérdés bennem, hogy ha nem azért tartja, hogy szeresse, és nem is azért, mert tenyészti, akkor aki nem különösebben szereti az életét a kutya igényei szerint átalakítani, az mégis, minek tart kutyát? Mi az oka?...

2009. nov. 22. 09:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azért tartok kutyákat (2), mert a lányom mindíg szerez , de nem lehet rábízni, mert nem törődik megfelelően velük, így inkább megmentem őket tőle.
2009. nov. 22. 21:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából én úgy lettem kutyatulajdonos, hogy rám maradt egy kutyus, akinek gazdit kerestünk. Fél éves volt akkor, most 14 és fél. Ő egy biztos pont az életemben, és mindig szeretni fog. Tisztában vagyok vele, hogy elrontottam, mert sosem neveltem, csak hagytam, had menjen a feje után, de nem bánom. Ha kell, szót fogad, bár az ilyen parancs szavakat, hogy "ül, fekszik" nem ismeri, de nyugodtan le viszem póráz nélkül, mert sosem menne el mellőlem. Ha ő már nem lesz, nem biztos, hogy lesz még egy kutyám. Óriási felelősség, de egy nagyon hálás és szép feladat kutyát tartani. Egyébként a fajtája tibeti spániel.
2009. nov. 23. 16:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azért tartok kutyát,mert nem tudok nem tartani.Ha rámnéz egy eltévedt,elhagyott vagy kidobott, szeretetért könyörgő kutya azt én befogadom.Ez van.
2009. nov. 24. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!