Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát szeretnék! Milyet...

Kutyát szeretnék! Milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés

eddig csak vadász kutyáim voltak,nem vagyok kezdő kutyás

olyan kutyát szeretnék,amelyik:

- biztonságban érzem magam mellette

- lakásban is tartható

- könnyen kezelhető,tanítható

- bírja a bringa melletti futást,szeret úszni,játékos,lehet vinni kirándulni,nem szökős

- otthon pedig egy bújós öleb

2011. nov. 12. 11:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

vizsla?

bújós kis dögöcske, de ha a gazdi veszélyben van egy vadállat.:)

2011. nov. 12. 11:40
 2/15 Akiteki ***** válasza:

Mit jelent, hogy biztonságban érzed magad?

Ha arra gondolsz, hogy védjen meg, akkor németjuhász.

2011. nov. 12. 11:43
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
csivava
2011. nov. 12. 12:02
 4/15 A kérdező kommentje:

csivavát de meghagyom neked szerintem neked való,ahogy nézem,egy értelmi szinten álltok :D

köszi az értelmes válaszokat

2011. nov. 12. 12:22
 5/15 anonim ***** válasza:
szerintem a németjuhász való neked de viszont a "bírja a bringa melletti futást" nem igazán erre való ha mindenképpen olyan kutyát akarsz amit futatni is lehet stáffit ajánlom deee elégé idő igényes kutya sokat kell vele foglalkozni ...inkább a német juhászt ajánlom
2011. nov. 12. 13:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha ezek az igényeid, akkor egy menhelyi blöki tökéletes.
2011. nov. 12. 13:20
 7/15 A kérdező kommentje:
menhelyire is gondoltam,de azokból nem tudom,hogy melyik alkalmas őrző-védő feladatok ellátására,na meg a természetüket se lehet tudni előre,nem szeretném 2hét után visszavinni...meg itt németországban elég sokat elkérnek a menhelyi kutyáért..nem úgy van hogy bemész,és elhozod ingyen...ha meg már pénzt adok ki,akkor biztosra szeretnék menni
2011. nov. 12. 14:05
 8/15 anonim ***** válasza:
47%
Labrador retriever,Border Collie
2011. nov. 12. 16:02
 9/15 Akiteki ***** válasza:
Vártam már, hogy mikor nyögi be valaki az aktuális divatkutyákat. Ja, a labi, meg a border pont meg fogják védeni. Lehet versenyezni, hogy a kutya vagy a gazda fut-e gyorsabban.
2011. nov. 12. 17:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem pont egy labim és egy BC-m van...Elmondanám, hogy nagyon is védik a házat és a család tagjait az idegenekkel szemben..jobban mint a szomszéd rotija... szóval erről ennyit..amúgy meg ők nem divatkutyák..azok a csivavák és a társaik..
2011. nov. 12. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!