Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyát szeretnék! Milyet...

Kutyát szeretnék! Milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés

eddig csak vadász kutyáim voltak,nem vagyok kezdő kutyás

olyan kutyát szeretnék,amelyik:

- biztonságban érzem magam mellette

- lakásban is tartható

- könnyen kezelhető,tanítható

- bírja a bringa melletti futást,szeret úszni,játékos,lehet vinni kirándulni,nem szökős

- otthon pedig egy bújós öleb

2011. nov. 12. 11:26
1 2
 11/15 Akiteki ***** válasza:
A divat nem a mérettől függ.
2011. nov. 12. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Persze, nem a mérettől.De tény, hogy divat a kutyát táskában vinni, de nem hiszem,h egy bc-t úgy cipelne egy plázap_csa... De pl. divatból nem hiszem,hogy bárki tartana egy labit vagy bc-t.. Túl sok figyelmet igényelnek, nagy a mozgásigényük...

divatból a kis yorkikat szokták tartani, nincs túl nagy mozgásigényük, foglalkozni max a szőrükkel kell és csókolom.

2011. nov. 12. 19:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit gondolkodj el a divat szó bővebb jelentésén.

Itt és most Akiteki arra utalt, hogy jelenleg felkapott fajta a labrador és a border collie, és boldog-boldogtalan ilyeneket szeretne, tart, vagy ajánl másoknak.

2011. nov. 12. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

Amerikai Staffordshire Terrier. :)

Hihetetlenül bújós, pusziszkodós, gazdiimádó. De ha gázban érzi, nem rest megvédeni. Lakásban tartható, kellő fárasztással. Imád tanulni. Minden sportot lehet vele űzni, lételeme.

2011. nov. 13. 12:28
 15/15 Beatrix.P válasza:
egy labradort. Nagyon bator,szerintem lakasban is tarthato,jol uszik,teste eros,orzokutya is,konnyen nevelheto,edzett kutya
2012. máj. 8. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!