Spánieles gazdik ti hogyan tartjátok tisztán
lakásaitokat?
Figyelt kérdés
Van egy 9 hónapos kislányom, aki most már intenzíven kúszik-mászik és egyre jobban zavar a rengeteg kutyaszőr. Hiába fésülgeti a spánielünket sétálások alatt a párom, én hiába porszívózok most már naponta kétszer, tele van minden szőrrel. Eltakarítom, 2 óra múlva ugyanolyan szőrös a padló....
Nektek sikerül tényleges tisztaságot tartani?Kisgyerekes anyukák?
A kóros szőrhullás lehet vmi egészségügyi gond tünete is...dokit se ártana megkérdezni.
A furminátort próbáljátok ki, hátha segít!
2013. dec. 2. 18:50
12/17 anonim válasza:
Furminátort próbáltátok már? Nálunk nagyon bevált, mindenhol ott volt a szőr, naponta porszívóztam én is, és bár nem zavar ha szőrös a ruhám vagy ilyesmi (elvégre kutyás vagyok vagy mi) kezdett nagyon zavarni. Mióta furminátorozunk, azóta megszűntek a bajok.
2013. dec. 2. 18:50
13/17 Szilvi & Argos válasza:
A kóros szőrhullás lehet vmi egészségügyi gond tünete is...dokit se ártana megkérdezni.
A furminátort próbáljátok ki, hátha segít!
2013. dec. 2. 18:51
14/17 Szilvi & Argos válasza:
Vmiért kétszer küldte el :(
A furminátor tényleg nagyon jó, de túl sűrűn túl sokáig se szabad alkalmazni.
Lassan nekem is el kéne kezdeni a használatát...mióta ismét bent alszik az eb, repkednek a szőrök :D
2013. dec. 2. 18:54
15/17 anonim válasza:
Hát igen, óvatosan kell vele bánni. Nekem rövidszőrű varacskos disznóm van (bullmasztiff :D) és el sem tudtam képzelni honnan jön ennyi szőr. Először heti 1X csináltam kb. egy hónapig tehát 3X aztán két hetente ezt úgy három-négy hónapig, ma már elég havonta 1X, ilyenkor meg főleg hogy növeszt magára egy kis bundát.
2013. dec. 2. 19:23
16/17 anonim válasza:
A másodiknak igaza van :d
2013. dec. 4. 11:14
17/17 anonim válasza:
Szerintem is nézesd meg orvossal a kutyust, mert ha tényleg olyan nagyon hullik a szőre mint leírtad, akkor az nem egészséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!