A kutyák lehetnek rasszisták?
Figyelt kérdés
Tudom fura kérdés de sok évvel ezelőtt volt egy kutyám egész kiskorában hoztam el őt.. szóval semmi negatív nem volt kölyök korában... Viszont mikor már nagyobbodott azt vettem észre hogy a romákat megugatja.. de csak őket, azok nem csinaltak semmit, elég volt ha közel jöttek hozzánk. Egyébként mindenkihez bújt meg minden. De a romákra ugrott... miért lehetett ez?tegnap 23:26
1/3 anonim 

válasza:

Igen, lehetnek azok. Az enyém is brutál módon kikel magából ilyenkor, pedig nem vétettek ellene semmit.
2/3 anonim 

válasza:

Nem a rasszista a legjobb szó. Próbálom szépen megfogalmazni.. Ha valami eltérő a megszokottól, az nekik fura. Értem ezalatt pl, kutyám 3 ember típust nem kedvel. Roma, részeg, bolond.
3/3 anonim 

válasza:

Ha a kutya rasszista lenne, akkor az abban nyilvánulna meg, hogy a németjuhász utálja mondjuk a skótjuhászt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!