Amikor jó választ írok, miért nem pontoznak fel?
Figyelt kérdés
Bezzeg, ha olyat, ami másnak nem tetszik, egyből lepontoznak. :S
Veletek is ezt csinálják? :D
2009. nov. 21. 14:55
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy direkt írtam ide, mert én csak ezt a kutyás topicot használom ezen az oldalon. :) Na de látom, nem vagyok egyedül ezzel. :) Azt meg végképp nem értem, ha van olyan kérdés, hoyg pl. neked milyen kutyád van, hány éves stb. akkor ott miért pontozzák le egymást az emberek? Pedig ott aztán tényleg nem hasznosságra megy a válaszadás. :D
Köszi, hogy válaszoltatok, igazából semmi értelme nem volt a kérdésemnek, csak néha már úgy idegesít, hogy egyesek mintha csak azért regelnének ide, hogy mindenkit lepontozzanak. :D
2009. nov. 21. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!