Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amikor jó választ írok, miért...

Amikor jó választ írok, miért nem pontoznak fel?

Figyelt kérdés

Bezzeg, ha olyat, ami másnak nem tetszik, egyből lepontoznak. :S

Veletek is ezt csinálják? :D

2009. nov. 21. 14:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Én semijen választ nem pontozok.De engem is idegseit.
2009. nov. 21. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Igen és én is nagyon dühös vagyok miatta. Az ember hitelességét kérdőjelezik meg. Főleg, mikor még azt is lepontozzák, hogy mikor születtél meg a teljesen egyértelműen helyes választ.
2009. nov. 21. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:
97%

Mindenki okosabbnak akar tűnni a másiknál.

Én is ilyen balek vagyok, nézd a százalékaimat. Pedig már vagy 100 kérdezőn segítettem. És igen, mindig őszinte vagyok. Ez fáj egyeseknek.

2009. nov. 21. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Na, akkor nézzétek meg az én "értékelésemet" :-D

Sokaknak segítettem, (szerintem) értékes, értelmes válaszokat írtam. Mivel azonban politikai kérdésekben is állást foglaltam, és egy bizonyos párt illetve csoport szimpatizánsai szemlátomást zokon veszik észrevételeimet, "pontozásuk" legalább 30-40%-kal lehúzza a végeredményt.

Engem éppen ezért nem is érdekelnek a százalékok. Ha kérdezek valamit, a válaszokból úgyis le tudom szűrni, hogy azok számomra hasznosak-e, vagy sem. És ha igen, én bizony zöld kézre nyomok. Sőt, az általam indított kérdésekben minden hozzászólót "megjutalmaztam", mert jól esett, hogy vették a fáradságot a válaszadásra ;)

2009. nov. 21. 15:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor tűnik úgy, hogy egyszerű rosszindulatból. Nem kell a másik szemébe nézni, vállalni, akkor meg miért ne? -gondolják. Az ilyen típusú emberek lepontozása nem érdekel, ne vegye el a ti kedveteket se!
2009. nov. 21. 15:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Velem is ezt csinálják. Pedig néha én adom a legjobb tanácsot. Nem hisznek nekünk és azt hiszik, ők jobban tudják a helyes választ. Ne foglakozz senkivel!
2009. nov. 21. 15:15
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Direkt írtad ide a kérdést?
2009. nov. 21. 15:21
 8/11 anonim válasza:
92%

Én lesz@rom azokat az embereket akik lepontoznak.

Csak az a fontos, hogy milyen a pén...... izé milyennek tartod te a válaszodat.

Én eddig csak felfelé /\ pontoztam, csak nagyon ritkán pontozok \/, pl.: amikor azt irják hogy keressek rá Googlen, mikor azt már évek óta nézem, s nem találtam semmit.

2009. nov. 21. 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
.
2009. nov. 21. 16:14
 10/11 anonim ***** válasza:

Tessék, már itt is jár a kisgonosz.

2.

2009. nov. 21. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!