A kutyusom most evett, de sétálni akar! Levigyem most, vagy várjak még egy kicsit amíg valamennyire megemészti?
Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 21:29
1/11 anonim válasza:
Majd sétál, amikor te jónak látod.
2/11 anonim válasza:
ha csak tényleg sétál akkor vidd le, lehet vécéznie kell, vagy van egy enyhe hasmenése.
3/11 anonim válasza:
Ha wc-zni menne,akkor menjetek,de ha csak sétálni támadt kedve,akkor akkor menjetek,amikor szoktatok.
4/11 anonim válasza:
Nálunk két hónapos kora óta szigorúan másfél óra csendespihenő van kaja után, nem hiányzik egy gyomorcsavar. Sétálni pedig akkor sétálunk, amikor én úgy döntök.
5/11 anonim válasza:
akkor gondolom olyan még nem fordult elő utolsó, hogy a kutyának hasmenése volt, vagy ilyesmi. vagy akkor is szigoru másfél óra, és inkább takairtod fennt a Sz@rt?
6/11 anonim válasza:
Hát nekem sosem szokott hasmenése lenni a kutyának, gondolom másnál sem fosik hetente a kutya.
7/11 anonim válasza:
A napi rutinunkat írtam le, nyilvánvalóan nem volt szó az extrém esetekről. De igazán büszke lehetsz magadra, hogy még ebben a két mondatban is találtál valamit, amibe beleköthetsz.
8/11 anonim válasza:
Szeretek a dolgok mögé nézni!!!
9/11 zsuzsabazsa válasza:
Ha jön, megy és türelmetlen akkor nyugodtan leviheted de csak pórázon sétáltasd és ne engedd más kutyákkal játszani és ha elvégezte a dolgát akkor hazaviszed.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Végülis csak 10 percig sétáltunk... K@k@ kellett.
2013. dec. 1. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!