SOS Remeg a kutyám és gyenge egy órája semmi baja nem volt? Enni sem akar.
Figyelt kérdés
SOS bolognese2013. nov. 27. 22:23
2/14 A kérdező kommentje:
Nem veszi fel , de mást nem is tudok csak a sajátunkét. Ha tudsz egy telefon számot akkor felhívom azt
2013. nov. 27. 22:26
3/14 anonim válasza:
30/948/3589 dr. Kárpáti István, ő fel fogja venni, hívd azonnal!
4/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem egy orvossal csak reggel tudja meg nézni
2013. nov. 27. 22:35
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a számot
2013. nov. 27. 22:35
6/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem dr. Kárpátival és meg nyugtatott
2013. nov. 27. 22:46
7/14 anonim válasza:
Örülök hogy segíthettem, azért reggel vidd el dokihoz! Jobbulást a kutyusnak! :)
8/14 anonim válasza:
Mérgezés lehet. Séta közben bekajált valamit? Romlottat ehetett? Van jószándékú szomszéd, aki adhatott neki valamit? (Nem vicc, ez utóbbi nálunk már megvolt).
Mérgezés esetén tej itatása jó lehet.
9/14 anonim válasza:
Kisebb testű kutyáknál a cukor hiány is okozhatja,mi szoktunk neki néha szőlőcukrot adni:)
10/14 anonim válasza:
A mérgezésnek van ilyen tünete. A remegés lázra utalhat. És ha mérgezés akkor még hajnali 5ig sem fogja kibírni. Azonnal keress egy állatkórházat. A googleba gyorsan írd be hogy ahol laksz hol van a legközelebb állatkórház. Mert sürgősen állatorvosra van szüksége, mert a mereg megöli. Nem tudom milyen állatorvossal beszéltél de nem normális. Rosszabbul lesz és nagy fájdalmai lesznek. Utána már banhatod . Vidd el egy állatkórházba. Mert ha mérgezés akkor nagyon nagy a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!