Kriszta66 kérdése:
Kislányom pár napja nem akar szopizni, volt hogy lefejtem ugy megitta valamennyire, vagy ha fejtem a szájába egy kicsit mi lehet a gond? 20 -án lesz 7 hónapos.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 08:37
1/5 anonim válasza:
Mi most 5 hónaposak vagyunk, és pár napja alig akarunk enni. Lehet, a hirtelen jött meleg, a frontok miatt van.Legalábbis nálunk valószínű, mert a gyerekorvos nem találta betegnek.Én most úgy csinálom, hogy sűrűbben etetem, így csak összejön a napi adag...
2/5 A kérdező kommentje:
Én is ma viszem orvoshoz mert egy kicsit köhög ,de szerintem attól nem lehet.
2009. ápr. 17. 08:42
3/5 anonim válasza:
Főzit, gyümit, esetleg tejpépet eszik? Mert ha igen akkor a cicizéssel lesz a gond... Vagy fogzás miatt rossz neki szivni és ezért nem kéri, vagy mert kicsit nehezebben jön a ciciből és nem akar érte jobban dolgozni, akkor inkább nem is kell, ha nem ömlik alapon. Onnan gondolom hogy üvegből jobban issza.
4/5 A kérdező kommentje:
Üveges bébi kaját adok neki
2009. ápr. 17. 09:01
5/5 anonim válasza:
Tehát kanalaz, vagyis a szopi fájhat. Fogak vannak már? Ha alul jön, akkor csinálta ezt az én babám, fájt neki a szivás, üvegből is fájt, de nem annyira, ezért itta meg a tejet abból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!