Ki milyen táplálékkiegészítőt ad a BARF/PREY mellé?
2 hete kezdtem el a BARFozást a westiemmel.Csak szárnyast kapott eddig.Zöldségnek céklát és répát.
Lazacolajat,joghurtot kap,de mást még nem.Mire lenne szüksége?Mézet milyen gyakran kaphat?
Rendben,akkor veszek neki marha husit is.Azt lehet egyszerre adni a csirkével?
Az almaecetet,hogy adjátok?A vizébe vagy a kajára öntve?:) Aránylag mennyit? (Bocsi a sok kérdésért,de még kezdő vagyok)
Nincs külön kutyának való lucernapor, embernek valót szoktunk venni.
Csirkét tényleg nem kell addni a marha mellett, bár csontos husinak pont jó, bár a kacsa jobb. A csirkével az a fegfőbb gond hogy tele nyomják növesztőhormonnal ami nem igazán jó a kutyának. Almaecetből ha lehet a szüretlen biót vedd, DM-be kb 600 ft egy fél liter. Napi 1 teáskanál 7 kg-onként.
A kutyák jól tolerálják a monodiétát, nem lesz bajuk ha csak egyféle húst esznek. Főleg akkor ha az vörös hús. Bár hozzáteszem az én kutyáim meglehetősen változatosan étkeznek:-)
Mivel van egy csirkeallergiásom igy a csirke nállunk ki van zárva. Csontosnak kacsát és nyulat kapnak.
Húsnak pillanatnyilag őz, szarvas, mufoln, lazac, marha tűdő, szív, bárány nyelv, szìv, kacsa szív, és pucolatlan kacsa zuza, egész nyúl van étlapon.
A fent említett husis csoportban sok segítséget kaphatsz, beszerzéssel, olcsóbb lelőhelyekkel kapcsolatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!