Életedet adnád a kutyádért?
Erről az ember elmélkedhet, és szövögethet romantikus vagy kevésbé romantikus gondolatokat, de az igazság úgyis csak éles helyzetben derül ki, mert ez nem olyasmi, amit az ember előre el tud dönteni.
Ha mondjuk kigyulladna a ház, be kéne mennem a kutyákért, akkor bemennék értük, ha látnék arra reális esélyt, hogy én magam is túlélem. Ebben az esetben előfordulhat, hogy mégis meghalok, pedig eredetileg nem ez volt a szándékom (a kutya meg mondjuk megmenekül).
Ha ez egy olyan döntés lenne, hogy 100%, hogy én nem élem túl, ha a kutya igen, akkor én nem áldoznám fel ilyen módon az életem.
Ha olyan helyzet lenne, hogy 100%-ban meghalok a kutyám pedig túléli, akkor a válaszom nem. Túlságosan hiányoznék neki, nem hiszem hogy meglenne mással, neki sokkal rosszabb lenne mert mg kiszolgáltatott helyzetbe is kerülne. Biztos lenne aki magához fogadja, de az nem ugyanaz.
Ugyanakkor folyóba utána ugranék, ha megtámadná egy másik kutya elé állnék (volt már rá példa), égő házba utána mennék, és egyéb dolgok. Amúgy shar pei, és bármennyire magának való is, ő is megtenné értem szerintem ha lenne rá lehetősége.
Nem.
Ő a szívem hatalmas csücske,imádom tiszta szívemből de pont ezért nem vagyok önző. Családom tönkremenne, és a kutyám is,mert én vagyok a mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!