Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kockáztatnád az életed a...

Kockáztatnád az életed a saját kutyádért? ( csak kiváncsiság )

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 13:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A macskámért kockáztattam egyszer. Kiugrott a kocsi elé, én meg utána...
2011. jan. 16. 13:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A józan ész határain belül persze megmenteném, ha pl ég a ház, akkor megkeresem és kiviszem. Deha már kint vagyok nem rohanok be utána, mert ha mindeketten kinyiffanunk attól senkinek nem lesz jobb.
2011. jan. 16. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálnám megmenteni,de az életemet nem kockáztatnám érte. A sajátom fontosabb. Pont úgy ahogyan neki.
2011. jan. 16. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Én igen. Akármikor képes lennék feláldozni magam a kutyámért. Ahogyan azt a kutyám is megtenné fordított esetben. Bárhol bármikor megvédene és az életét áldozná értem. Nagyon szeretem a kutyámat, ő a mindenem. Lehet valaki azt gondolja hogy ez beteges... de egyáltalán nem az.
2011. jan. 16. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Akár meghalnék érte.. a kutyám egy tiszta szívű, teljesen minden rossz érzéstől mentes, senkivel nem agresszív, engedelmes. Ha olyan szituáció adódna, mindenképpen kockáztatnám az életem miatta, ha ő elpusztulna, én abba belehalnék. Most 2 éves, és elválaszthatatlanok vagyunk. És csak azt a halált tudom elfogadni, amikor már nem bírja.. más miatt én előbb fogok meghalni.
2011. jan. 16. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Én kockáztatnám a kutyámért,mert ő is meg véd engemet én is viszonzom segitcségét.
2011. jan. 16. 13:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy vagyok vele, hogy normális határokon belül igen. Ha pl. nekiesne 10 kutya, biztos, hogy nem állnék ott, hanem segítenék vagy ha égne a ház, egyértelmű, hogy megkeresném és kivinném. De ha azt látom, hogy semmi esélyem megmenekülni és mindketten ottmaradnánk, akkor nem.

A családtagjaim esetében is ezt tenném.

2011. jan. 16. 13:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) egyépként énis kockáztatnám ... ő a mindenem ... :D(L) imádoom .... ő engem nem tud megvédeni mivel egy kis csivava :)
2011. jan. 16. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen!Gondolkodás nélkül.
2011. jan. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!