Kockáztatnád az életed a kutyádért?
Veszélybe kerül a kutyád élete, megtudnád menteni, megtennéd?
Vagy mi az ameddig elmész a kutyádért?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre :) Köszi előre is a válaszokat
"Kockáztatnád az életed a kutyádért?"
Igen
"Veszélybe kerül a kutyád élete, megtudnád menteni, megtennéd?"
Igen
"Vagy mi az ameddig elmész a kutyádért?"
A kutya nekem családtag (közhely, de tulajdonképpen igaz), szóval elég sok mindent. Nyilván ha választani kéne a saját életem és a kutyáé között, akkor nem, de ha van reális esély a megmentésére ÉS az életben maradásomra, akkor igen.
Igen, megmenteném. Miért kérdés ez?
Egyszer megtámadta őket egy rottweiler, és nem ijedtem meg tőle. Az szerintem már elég bizonyiték arra hogy máskor sem ijednék meg.
Köszi az eddigi válaszokat!
Igen igazából én is így vagyok vele. A kutyám a legjobb barátom, a társam, persze hogy kockára tenném még a saját életemet is. Hiszen ő is gondolkodás nélkül megmentene minket.
A kérdést pedig azért írtam ki, mert vannak akik nem így gondolják, hanem épp az ellenkezője mellett voksolnak.
Kíváncsi vagyok mindenki véleményére.
17.19-es
Érdekes amit írtál.
Tegyük fel hogy bekövetkezhet ez az "ég a házam" dolog. Nem lenne utána lelkifurdalásod vagy nem éreznéd magad rosszul, hogy pedig megmenthettem volna, vissza mehettem volna érte és talán még most is itt lenne mellettem.
Lehet kicsit elfogult vagyok, de én imádom a kutyámat és nem gondolkoznék azon hogy most megmentsem vagy ne... csak cselekednék. Ilyen helyzetekben amúgy is nehéz ésszerűen gondolkozni (még ha akarnék is)
Mivel már Ő is megmentette egyszer az életem, így gondolkodás nélkül megtenném én is.
Ott van az iszap katasztrófa. Én nem visszamennék érte, hanem vele együtt mennék ki. De az ég a házam verzióra is dettó ugyan így reagálnék. Vagyis nélküle ke se jönnék...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!