Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kockáztatnád az életed a...

Kockáztatnád az életed a kutyádért?

Figyelt kérdés

Veszélybe kerül a kutyád élete, megtudnád menteni, megtennéd?

Vagy mi az ameddig elmész a kutyádért?

Kíváncsi vagyok a véleményetekre :) Köszi előre is a válaszokat

2010. nov. 30. 17:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
72%

"Kockáztatnád az életed a kutyádért?"

Igen

"Veszélybe kerül a kutyád élete, megtudnád menteni, megtennéd?"

Igen

"Vagy mi az ameddig elmész a kutyádért?"

A kutya nekem családtag (közhely, de tulajdonképpen igaz), szóval elég sok mindent. Nyilván ha választani kéne a saját életem és a kutyáé között, akkor nem, de ha van reális esély a megmentésére ÉS az életben maradásomra, akkor igen.

2010. nov. 30. 17:16
 2/23 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ, ha pl ül az úton és jön egy kamion odaszaladok, és az ölembe kapom és elugrok onnan. Mégis csak a legjobb barátom. :)
2010. nov. 30. 17:16
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megmenteném. Miért kérdés ez?

Egyszer megtámadta őket egy rottweiler, és nem ijedtem meg tőle. Az szerintem már elég bizonyiték arra hogy máskor sem ijednék meg.

2010. nov. 30. 17:17
 4/23 anonim ***** válasza:
21%
Nem igazán. Egyrészt mert állítólag a Föld legokosabb fajába tartozom, és szeretek gondolkodni cselekvés előtt, másrészt mert szeretet ide vagy oda, azzal ő nincs kisegítve, ha mindeketten megdöglünk, nekem viszont sokkal rosszabb... Tehát úgya józan és és kivitelezhetőség határain belül működik a megmentősdi nálam. Vagy egy példán bemutatva, ha ég a ház és ott van melettem akkor kiviszem, deha már kint vagyok, akkor nem fogok az omladozó házba visszarohanni.
2010. nov. 30. 17:19
 5/23 anonim ***** válasza:
97%
Természetesen kockáztatnám! Ilyenkor az ember úgysem gondolkodik, csak megy, ugrik, rohan stb. Legalábbis én nem gondolkodnék ezen.
2010. nov. 30. 17:20
 6/23 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Igen igazából én is így vagyok vele. A kutyám a legjobb barátom, a társam, persze hogy kockára tenném még a saját életemet is. Hiszen ő is gondolkodás nélkül megmentene minket.

A kérdést pedig azért írtam ki, mert vannak akik nem így gondolják, hanem épp az ellenkezője mellett voksolnak.

Kíváncsi vagyok mindenki véleményére.

2010. nov. 30. 17:20
 7/23 A kérdező kommentje:

17.19-es

Érdekes amit írtál.

Tegyük fel hogy bekövetkezhet ez az "ég a házam" dolog. Nem lenne utána lelkifurdalásod vagy nem éreznéd magad rosszul, hogy pedig megmenthettem volna, vissza mehettem volna érte és talán még most is itt lenne mellettem.

Lehet kicsit elfogult vagyok, de én imádom a kutyámat és nem gondolkoznék azon hogy most megmentsem vagy ne... csak cselekednék. Ilyen helyzetekben amúgy is nehéz ésszerűen gondolkozni (még ha akarnék is)

2010. nov. 30. 17:23
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

Mivel már Ő is megmentette egyszer az életem, így gondolkodás nélkül megtenném én is.

Ott van az iszap katasztrófa. Én nem visszamennék érte, hanem vele együtt mennék ki. De az ég a házam verzióra is dettó ugyan így reagálnék. Vagyis nélküle ke se jönnék...

2010. nov. 30. 22:43
 9/23 anonim ***** válasza:
97%
Engem sokan tartanak dilisnek, biztos az is vagyok, én visszamennék az égőházba, sőt, ki se jöttem volna kutya nélkül. Az a helyzet hogy engem nem kímélt a sors, nem mártírkodom, de az utóbbi időben tényleg az állataimból (kutyamentésből) merítek erőt. Én ebben a világba találtam meg a helyem, és igen, számomra a kutya család tag, barát, társ, akiért igen is visszamennék az égő házba, és nem azért mert ő is megtenné, egy kutya ösztönösen menekülne, hanem azért mert én nekem van rá szükségem.
2010. nov. 30. 22:48
 10/23 anonim ***** válasza:
97%
Mind a 3 kérdésedre a válaszom: Igen, simán! 1 percig nem gondolkoznék rajta! Ma már a legtöbb kutyát többre tartom az embereknél...ezért megfordítva,ha az égő ház esete fordulna elő és bent rekedne egy szadista ember,vagy hasonló habitusú emberek azt otthagynám! Ha kutyája lenne azt kimenteném,de őt nem..
2010. dec. 1. 09:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!