Vanika129 kérdése:
Mivel etessem a nagyon legyengült, vérszegény kutyámat?
Figyelt kérdés
Van egy lablador-vizsla keverék kutyusom.Ő a mindem,sajnos kullancsfertőzés érte és nagyon súlyos,vagyis már 3.dik napja hordom infulziós kezelésre (babézia fertőzés)a környék legjobb állatorvosához.azt monta a doki hogy a fele vérét tönkretette a baktérium,a foginye nagyon fehér és a szeme is.enni eszik és már iszik is ,a dolgát elvégzi és 10percet még sétálgat is,ugy látom javult,de nagyon aggaszt hogy még mindig nagyon fehérek a szemei.Mivel kellene etetnem hogy minnél hamarabb beinduljanak a vörös vérsejtek szaporodása??az orvos tegnap elfelejtettem erről megkérdezni mert nagyon sok gond járt közben a fejembe.kérlek segitsetek,kétségbe vagyok esve.nagyon félek hogy elveszítem. :( :( minden ötletnek nagyon örülnék.2013. nov. 21. 11:14
21/25 anonim válasza:
Az előttem szólók szépen leírtak mindent, amit én le tudnék... Csak annyit tennék hozzá, hogy míg nem tér vissza kicsit a "színe", nem kap erőre, inkább a 10 perc sétát se erőltesd. Gyors pisi-kaki, aztán irány pihenni, még pár napig. Nagyon ramatyul lehet szegény, jobbulást neki.
22/25 anonim válasza:
A Vetri a legjobb orvosssg amit valaha tslaltam (kiegeszitonek persze). Az en macskam leukemias volt, leallt a vorosvertest termelese teljesen, es odaig jutottunk a legrosszabb eseteben (idoszakosan jelentkezik) hogy maga ala pisilt, vegul meg kutyatol kapott veratomlesztest mert semmi nem maradt benne, olyan volt a vere mint a festett viz. Beszaras mi....
Elkezdtuk Vetrivel kezelni es azonnal jobban kezdett lenni. Utana mikor lattuk, hogy kezdodik a betegseg, vetriztuk par napig es abba is maradt.
23/25 A kérdező kommentje:
Szépen javulgat az én kutyuskám :) bár nagyon lassan.megjött a Vetri dmg amit a tegnap rendeltem meg.bele sem kell kevernem semmibe egyszerüen benyomom a szájába a kimért cseppeket,és ugy vettem észre még tetszik is neki :).ma megyünk még infulzios kezelésre,tegnap azt monta a doki talán ez lesz az utolsó ha minden jól megy.Annyiba talán segithetnétek hogy k.b ez a kezelés árban mennyi lehet majd,hogy tudjam mire számithatok.eddig ez az 5.dik alkalom ,minden alkalommal kapott 4 szurit,de a tegnap már csak kettőt. és mindenkinek nagyon köszönöm a segitséget :) jól esik hogy ennyi embert érdekel a kutyusom.
2013. nov. 22. 15:56
24/25 Akiteki válasza:
Mivel el nem tudom képzelni, mi mindent nyomott belé az orvos, biztos, hogy nem tudunk árat mondani. A babézia kezelése mindössze 2 injekció 24 órás eltéréssel. Hogy a többi 18 amit beadott neki mi lehet, azt nem tudom.
25/25 A kérdező kommentje:
Na megjötünk az utolsó kezelésről.az orvos összesen 8ezet ft vett el.mivel nagyon régen a párom javitotta meg az autoját.de mi azt gondoltuk hogy ő rég elfelejtette mert évekkel ezrlőtt volt.és mi nem is emlitettük neki.én meg még megkérdeztem tőle hogy nem lesz ez egy kicsit kevés? :)és ő akkor monta ezt hogy emlékszik a páromra.már jól van a kutyusom bár még pihenésre van szüksége.mig élek áldom a nevét az állatorvosnak. :) köszönöm a hozzászólóknak is a segitséget. :)
2013. nov. 22. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!