Nehéz helyzetben vagyok, egy legyengült, vörös bullmasztiff szukát mentenék meg az éhhaláltól, de sajnos nincs törzskönyve, nekem pedig inkább egy satnya boxernek tűnik. Melyek a konkrét megkülönböztető jelek?
Ha meg akarod menteni akkor mentsd meg törzskönyv nélkül is.
Ha meg nem a kutya kell, csak egy törzskönyv, akkor nyomtass magadnak egyet az interneről....
A barataim most fogadtak orokbe egy kis (valoszinu) nemetjuhasz-labrador keverek kiskutyat. Mar rajta volt az elaltatasi listan a menhelyen szegenyke. Csont es bor volt mikor elhoztak 9 hetesen...
En azt mondom amit az elottem szolok is. HA meg akarsz menteni egy ksi allatot, azt ne azert tedd, mert kulonleges a fajtaja hanem mert akarod, hogy eljen, hogy a tarsad legyen.
Ezek a kutyusok sokkal halasabbak a jobb letert mint azok akik mindig is megkaptak mindent.
Sajnos az en munkaidom nem teszi lehetove, hogy kutyam lehessen.
Csak hogy a 10 éves kedélyeket felkorbácsoljam:
én voltam a kérdező anno, nem tudtam törölni a kérdést.
tudjátok mi lett a vége?
odakötötte sorban a három keverék nyájőrző kan kutyáihoz egy egy napra mikor tüzelt... belepusztult még mielőtt a kölykeit világra hozhatta volna.
s nem tehettünk semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!